![]() |
Aldatma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() AldatmaAldatma - Nuran Bilgin Ayşe lise son sınıfta okuyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hakan Ayşe`ye hemen evlenelim, artık seni geceleri de yanımda görmek istiyorum demeye başlamıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aradan altı sene geçmişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hakan karısını ve çocuklarını alarak memleketine annesi ile babasını ziyarete gitmeye karar verdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hatice`yi okula yazdırdılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gün Ayşe gece yarısı müthiş bir acıyla uyandı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertesi gün kocasına ben iki günlüğüne ablama gidiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir sene böylece geçti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aradan yıllar geçti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nuran Bilgin |
![]() |
![]() |
|