![]() |
Seçim Senin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seçim SeninSeçim Senin - Yaşam Hikayeleri - Derin Duygular - Bulut Kara - Duygu Seli Birisi nasıl olduğunu sorsa "iyiyim" diye yanıt ver ![]() Doğal isteklendirme bu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunu yıllar önce babam aşılamıştı bana "senin kaderin doğduğun gün ilk aldığın nefeste anlına yazıldı değiştirmeye kalkarsan iki seçim kalır sana ya kabullenirsin ya da isyan edersin" Kabullenmek kolay gelmişti ilk kula geldiğinde ve en kolayı; Zaman içinde yaşadıkça gerçekleri kolayın bu kadar zor olacağı hiç aklıma gelmemisti ![]() Kabullenmeyi öğrenmek çok uzun yıllarıma mal oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasıl oluyor da, her zaman her koşulda bu kadar olumlu olabiliyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İki seçimin var, ya iyi olacak ya da kötü derim iyi olmasını seçerim ![]() ![]() ![]() ![]() "Bu kadar kolay yani" "Evet kolay" Hayat seçimlerden ibarettir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Babamı kaybettim gitti, ama hayattaki talihsiz olaylara dövünmek yerine, seçim yapmayı tercih ettiğimde hep onu hatırladım ![]() Yaşam bana büyük bir ders oldu ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi iki seçiminiz var ![]() Kabullenip yola devam etmek ya da her günü kendine zehir etmek ![]() ![]() ![]() Bulut Kara |
![]() |
![]() |
|