Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
geçen, sevgisiz, yıl

Sevgisiz Geçen 24 Yıl

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sevgisiz Geçen 24 Yıl

Sevgisiz Geçen 24 Yıl - Yaşanmış Hikayeler
24 Yaşındaydı

Okulunun en başarılı öğrencisiydiÖyle çok iş teklifi almıştıki yaşamını,başarılı ve zengin bir iş adamı olarak geçirmesi garantiydiKendisini herkesten üstün görürdü,kimseyi beğenmezdiArkadaşları onun kırıcı olduğundan yakınırdı hep AŞK onun için ayak bağıydı birini sevmenin düşüncesi bile itici gelirdiBir sabah kendini kötü hissetti,soluğu hemen doktorda aldıTest üstüne test yapıldı ve teşhis kondu KANSERDoktor sadece birkaç aylık ömrün var dediğinde inanamadıOysa neler bekliyordu hayattanEve kapandı kimseyle görüşmüyorduBir gün televizyon izlerken bir söz dikkatini çektiFilimde bir kadın kendisini terk eden sevgilisine (En Büyük Mutsuzluk Sevgisiz Bir Hayat Sürmektir) Bundan daha kötüsüde bu dünyadan sevdiklerine(Seni seviyoruM) demeden gitmek diyordu Televizyonu kapattı ve düşündü,bugüne kadar hiç kimseye (Seni Seviyorum) dememişti ve bunu söylemek için o kadar az zamanı kalmıştıkiFırladı yatağından,banyoya koştu günlerdir kesmediği sakalını kestiEn güzel kıyafetlerini giyindive dışarı çıktı önce okuluna gittiDersin ortasında sınıfa girince hem öğretmeni hemde arkadaşları şaşırdıizin istedi öğretmeninden bir kaç şey söylemek için

Yıllarca sizinle birlikteydik dediAma ben hiç birinizle yakın olmadımÇoğunuzu kırdım,aşığıladım lütfen beni bağışlayınSizi seviyorum sizi çok seviyorumOkuldan çıktığında öylesine rahatlamıştıkikendisi bile şaşırdıDemek bu kadar kolaydı Demek böylesine sihirliydiO Seni SeviyorumSözü yeniden eve döndü Annesi,Babasıve kardeşleri onu çok merak etmişlerdi ve her yeri ayağa kaldırmışlardıNeredeydin diye sorduklarında(Sevginin Kuçağında) yanıtını verdiBabasına,Annesine ve Kardeşlerine tek tek sarıldı hepsine yüzlerce kez Sizi Seviyorum dediSonra kağıdı kalemi aldı eline ve şunları yazdı

İnsanlara Seni Seviyorum demek için ölümü beklemenize gerek yok şimdi hemen şimdi başlayabilirsinizBaşlayınki hayatınız güzelleşsin,zenginleşsinHem şimdi başlamasanız bir daha söyleme şansınız hiç olmaya bilirErtesi gün onu zor bir görev bekliyorduBu yazdıklarını o kısacık sürede bulabildiği her adrese gönderecekti

Yatağına uzandı ve acılarına rağmen yaşamında hiç böylesine huzurlu uykuyaa ölüme daldı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com