![]() |
Bilgisayarı Yanıltmak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bilgisayarı YanıltmakBorcumu ödemek için banka memuruna nüfus kâğıdımı uzattım ![]() -Borcunuz yok ![]() -Nasıl olur ben borcumu bilmez miyim? -Bilgisayar yok diyor ![]() -Soyadımı nasıl girdiniz bakayım? -Canpolat olarak ![]() -Canpolat mı soyadım? Nüfus kâğıdını dikkatlice inceleyen memur bu kez Canbolat diye giriyor ![]() ![]() Bilgisayar haklı ![]() ![]() Bu soyadı da ailemizin başına bela arkadaş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu baş belasının tarihçesi: Bir kış günü babam arkadaşıyla dam başında sohbet ederken yanlarına eli çantalı bir bey yanaşır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayarın aklına ve dikkatine her zaman hayranımdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu kadar akıllı bilgisayarı kandırma yollarını da buluruz evlallah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir arkadaşım başka sitelerde yazanların yazılarının dergiye alınmadığını söyledi ![]() ![]() ![]() ![]() Bunun yanında eğer başka sitelerdeki yazılarımı silersem dergide yazım yayınlanabilirmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Evvel yârin sevgilisi ben idim Şimdi uzaklardan bakan ben oldum ![]() ![]() Nasıl olsa değişik bir adresle dergiye ulaşabiliyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|