![]() |
Trt'nin Hayatım Daki Yeri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Trt'nin Hayatım Daki YeriTürkiye’nin ilk televizyon kanalı olarak TRT nin hayatımda önemli bir yeri vardır ![]() ![]() Çocukluğuma ait, bugün bu güzel duygulara sahipsem TRT’nin yayınladığı programlarda bunun çok büyük etkisi vardır ![]() ![]() ![]() Yıllardır seyrettiğim Nuray Yılmaz’ın sunduğu “Gezelim Görelim” belgeselini kaçırmadan izlemeye çalışırım ![]() ![]() Yazar Selim İleri’nin “Not Defterinden” adlı programı beğenerek ve her konuşmasından, anlatımından bir şeyler çıkararak, hayatın farklı bir yönünü keşfediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Derin kökler” adlı kısa bir belgesel vardır ![]() ![]() ![]() Banu Avar’ın sunduğu “Kırılma Noktası” adlı belgeseli başka bir türlü izlerim ![]() ![]() Balkan kökenli olduğum için Havva Karakaş’ın sunduğu “Balkan Havası” adlı türkü programını büyük bir zevkle izlerim ![]() ![]() Yıllardır o buğulu sesiyle ve duygulu anlatım biçimiyle izlediğimiz Tayfun Talipoğlu’nun “Bam Teli” programını bizlere sunmak için hazırlarken, yolların tozunu dumana katarak aşındırdığını nasıl unatabilirim ki ![]() TRT, genci yaşlısı herkesin bugüne kadar gönlünün bir yerlerinde bir şeyler, izler mutlaka bırakmıştır bence ![]() ![]() Melodi Akçay |
![]() |
![]() |
|