|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| aşık, gönülden, kenti, leyle, leyli, olanların, sevenlerin |
Leyl-E Aşık Olanların Leyl-İ Gönül'den Sevenlerin Kenti |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Leyl-E Aşık Olanların Leyl-İ Gönül'den Sevenlerin KentiYolum düşerse sokağına ![]() ![]() Ne olur geriye çevirme beni !![]() ![]() Aç kapılarını ardına kadar ! ![]() ![]() Kır ne varsa yüreğinde zincirlere dair![]() ![]() Çıkar at içinde ki sevda tohumlarını tarlalara ![]() ![]() bırak da göz yaşlarımla yeşerteyim haziranın ortasında![]() ![]() Şimdi çıplak ellerimle deviriyorum önümde canavarlaşan duvarları ![]() ![]() gecenin en karanlık anında eşyalarımı alıp hüzne yolculuklara çıkıyorum![]() ![]() Önce kız kulesi şehrine uğruyorum ! ![]() ![]() Sonra Pier Loti kentine yol alıyorum son otobüsle![]() ![]() Ve son durağa geldiğim de bağırıyor Birileri arka taraftan ![]() ![]() ! Son durak beyler ![]() ![]() !Geldiğiniz kent Aşk Kenti ![]() ![]() !Aşık olmaya niyetlenen varsa İnsin ![]() ![]() !Yoksa Yolculuğumuz Hüzün limanından -Leyl- Adasına doğru devam edecektir ![]() ![]() İnip inmeme arasında tereddüt ediyorum ![]() ![]() İnsem -Leyl- adasına gidemeyeceğim![]() ![]() Burda yeni gelecek otobüsü bekleyeceğim![]() ![]() ![]() Belki gelir diye geçiyor aklımdan ![]() ![]() Kapıya yöneldiğimde bir ses duyuyorum hüzün yüklü kıyılarımdan![]() ![]() Vazgeçiyorum ![]() ![]() !Sonra Leyl Adasına başlıyor yolculuğum ![]() ![]() Gözüm Aşk kentinde![]() ![]() Aklım Aşk kentinde kalan Aşklarda ![]() ![]() ![]() Yaşlı bir amca yanaşıyor yanıma ![]() ![]() Öpüyorum sakallarından![]() ![]() Neden diye soruyor![]() ![]() Bilmem diye yapıştırıyorum cevapları![]() ![]() ! Sonra Tekrar O Ses ![]() ![]() -Leyl- Adasına Yolcu kalmasın ![]() ![]() İniyorum Ürkek adımlarla -Leyl- Adasına ![]() ![]() Karşıma Kocaman bir tabela çıkıyor![]() ![]() '' Aşık Olacaksan mecnunu Unutma ![]() ![]() Leyla Gibi Seveceksen Yaradana Şükr den Geçme![]() ![]() ! ''Buda Ne oluyor diye düşünürken ![]() ![]() Aşık Olduğumu anlıyorum Yüreğime düşen ıssız Çöl damlalarına benzeyen yağmurlarla![]() ![]() ![]() Ve tekrar O dede çıkıyor karşıma ![]() ![]() Daha cümlelerimi söylemeden Yüreğime uzatıyor Elini ![]() ![]() !Bütün bedenim Titremeye başlıyor ![]() ![]() Kıyılarıma damlayan Issız damlalar birden muhteşem aşk tılsımlarına bürünüyor![]() ![]() Gözlerimdeki Hüzün En can alıcı Mutluluklara Doğru renk değişimine uğruyor ![]() ![]() ! Ve Hoş geldin diyor Önümde yükselen dağdan Bir ses ![]() ![]() Hoş Geldin ![]() ![]() Burası -Leyl - Kenti ![]() ![]() -Leyl-e aşık olanların ![]() ![]() -Leyl-i Gönül'den Sevenlerin kenti![]() ![]() ! Alıntı ![]() ![]() |
|
|
|