Tedirgin |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
TedirginBelli ki çok beklemişiz birbirimizi ![]() Belli ki acıların süzgeçinden geçip öyle damlatmışız sevda damlalarını birbirimizin üzerine ![]() Şimdi bundandır tedirginliğimiz ![]() Ama bilirsin, aşk sevmez tedirginliği ![]() Ya tam açacaksın yüreğini, ya hiç yeltenmeyeceksin Grisi yoktur aşkın, ya siyahı, ya beyazı seçeceksin![]() Bambaşka diyarların sakini, başka başka yolların yolcusuyken nedir bizi karşılaştıran şey? Nedir bir anda hayatımızı değiştiren şey? Aşk elbette ![]() ![]() ![]() Aşkı bulmak zordur yar ![]() ![]() ![]() Öyleyse kıymetini bileceğiz aşkın Bir kez buldun mu yapışacaksın yakasına![]() Ellerini bir saniye bile ayırmayacaksın aşkın üstünden Bir çiçek gibi sulayacaksın Büyüteceksin![]() Öyle uzaktan bakmayla yaşanmaz aşk Ruhunu adayacaksın Beni düşündüğünde bedenin titreyecek,ellerin titreyecek, yutkunamayacaksın Ayrılık fikri deli edecek seni Yokluğum aklına geldiğindebir taş gelip yüreğine oturacak, ağırlığının altında ezileceksin ![]() Yerinden kalkamaz hale geleceksin ![]() Düşünemeyecek, konuşamayacak hatta ağlayamayacaksın ![]() "Seni Seviyorum" dediğinde bunu sadece dilinle değil, yüreğinle, gözlerinle de söyleyeceksin ![]() Ben, beni sevdiğini senin söylemenle değil gözlerine baktığım zaman anlayacağım Ancak o zaman inanacağım![]() Birlikteyken unutacaksın dünyayı ![]() Sadece bana ait olacaksın, ben de sana ![]() ![]() ![]() Birbirimizden başka hiçbir şeyin önemi olmayacak Sana dokunduğumda kanın hızlı hızlı akacak Yüreğin deli gibi çarpacak![]() Nefes nefese kalacaksın Ve sanma ki senden farklı olacağım ben de![]() ![]() Bin kilometre ötede olsan "gel" dediğinde,koşacağım sana, merak etme ![]() Bir tek gün bile bırakmayacağım elini ![]() Yanımda olmasan aklımda olacaksın, baktığım her yerde seni göreceğim ![]() Ben aşktan bunu anlıyorum işte Sıradan olamadım hiç![]() Birkaç sevgi sözcüğüyle geçiştirilecek aşklar bana göre değil Yaşayacaksam, doya doya yaşamalıyım aşkı![]() Her hücreme girmelisin Aşk kaçağı değil, aşk mahkumu olmalısın Şimdi bırakalım tedirginliği bir kenara![]() Kenetlensin ellerimiz ve aşk bizi alsın kollarına ![]() ![]() |
|
|
|