Sahi Doldurabilir Mi Yerimi Biri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sahi Doldurabilir Mi Yerimi BiriOysa ne zordu seni tamda bulmusken kaybetmek ![]() Ne zordu ağlamamak için dudaklarımı ısırırken veda sözlerini dinlemek ![]() Biz sevgiliden başka dosttuk, arkadaştık ya bi nevi Sırdaştık, insandık ya önceleri ![]() Değilmiş ! Rüzgarı kıskanırmı insan hiç tenine deyip geçiyor diye Yağmur damlalarından nefret edermi yanaklarından süzülüp dudaklarına yerleşiyor diye ![]() Edermiş meğer ! Sana benden başkası dokunamaz ki ![]() Sımsıcak sarılamaz ki![]() Ellerini tutmak isteyemezki canı benim canımın istediği gibi![]() Beklentisizce sevemezki, bekleyemez ki seni![]() Sahi, doldurabilir mi yerimi biri ? Oysa biz değilmiydik defalarca söz veren birbirimize ![]() Biz değilmiydik kalbimizde birbirimizden başkası olmayacağına yemin eden![]() Tek bir ruh, tek bir kalp![]() ![]() O biz değilmiydik sahi ? Bocalıyorum yokluğunda ![]() Neye elimi uzatsam boşlukta buluyorum kendimi ![]() Baktığım hiç bir yüz seninkine benzemiyor, hiç bir renk hayatımı senin rengin kadar ferahlatmıyor![]() Hiç bir söz senin bir tek sözün kadar değer bulmuyor![]() Olmuyor ! Ne yerin doluyor, ne boşluğunun acısı hafifliyor ![]() İçimde bir yerlerde öyle büyüksün, öyle hızla çoğalıyorsunki yetişemiyorum sana ![]() Yaşadıklarımız öyle ardı ardına geliyorki aklıma unuttum desemde beceremiyorum aslında![]() Artık tek basıma dinliyorum gözlerimin içine baka baka söylediqin o sarkıları ![]() Tek başıma bakıp eski resimlere, gülümsemeye çabalıyorum buruk bir tebessümle ![]() Oysa simdi ne bir resmin kalmalı elimde, ne bir anı beynimde ![]() Susmalıyım ! Çünkü her konuştuğumda seni seviyorum dememek için ısırıyorum dudaklarımı ![]() ![]() |
|
|
|