![]() |
Dondurma Dolgulu Profiterol |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dondurma Dolgulu ProfiterolDondurma Dolgulu Profiterol - Yaşam Hikayeleri - Derin Duygular - Ceyda Arslan - Duygu Seli Bana bak kızım dedim ![]() soruyorum sana: İlk tanıdğın erkek kimdi senin? Baban ![]() ![]() evet !?!? yalan mı ? baban ![]() ![]() Sevdimi seni babalaaar (!) gibi ? Sevdi ![]() ![]() Sandın ki sevenler terketmeyecek dimi !! hııh sana ! Al gör işte! hele hele sevenlerin terkederken bıraktığı izleri ![]() ![]() taşı böyle ömrünce ! ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra ki erkek kim? komşu mukaddes teyzenin oğlu ![]() ![]() Naptı? oyuncak bebeğinin kafasını kopardı ![]() ![]() Sen naptın? Ağladın ![]() ![]() ![]() Eeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() Erkektir yapar tabi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Büyüdün serpildin kim çıktı karşına? İlk aşkın ![]() ![]() Nerde ) isede ![]() ![]() Noldu sonucunda? hatıra defterinin arasında, Kah platonik, kah kızgın kah kırgın Sesizce yaşandı gitti ![]() ![]() ![]() ![]() Sen ağladın ![]() ![]() ![]() ![]() O el salladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geçtim ![]() ![]() Belki başkaları çıktı karşına sonraları ![]() ![]() Babana benzemediği için hayal kırıklığına uğradın, ya da aynı babana benzediği için öldün kahrından ![]() ![]() Arttı iki büklümlüğün, aşka doyumsuzluğun, sevgiye susuzluğun cabası ![]() ![]() sandın ki ![]() ![]() erkekler hep böyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve soluk aldığını farketmeye ihtiyac duyduğun bir gün ![]() ![]() takındın "ben değerliyim" küpelerini (önemlidir bu cümle) takındınki duydukların incitmesin seni ![]() ![]() Gittin bir kafeye tarih temmuzun 24 ü ![]() ![]() ![]() ![]() söyledin ortaya dondurma dolgulu bir profiterol Ohh dedin ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra daha ilk lokmayı atacakken ağzına simasını unuttuğun, sesini hatırlayamadığın kardeşinin de ne kadar çok sevdiği geldi bu tatlıyı aklına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama sen varsın ![]() ![]() Güçlükle ağzına lokmayı atmışken ve çatal daha tabağın yanına ikinci ziyaretini yapamamışken, telefonun çalar ![]() ![]() ![]() Duyarsın ki ![]() ![]() Seni terkeden adama, babana söylediğin, rica ettiğin herşey bir yana, yapmıştı o yapacağını ve aslında şöyle demek istemişti sana : "Umrumda değilsin" ![]() ![]() ![]() Umrunda olmadığını,telefonla birlikte kulağındaki küpelerden birinin de düştüğü sırada anlarsın ![]() ![]() (değersizsindir sen artık ![]() ![]() Gözlerin dolar ![]() ![]() ![]() ![]() Git evine yat zıbar ![]() ![]() ![]() ![]() Kalkmak istersin ![]() ![]() ![]() çıkartıp kalbini garson kıza üstü kalsın demek istersin ![]() ![]() dizlerin titrer ![]() ![]() elin hala kalbinde, evinin sokağına kaç adım kaldığını sayarak geri geri geçecekken karşıya , caddenin tam ortasında eskilerden, bir çift simsiyah gözle karşı karşıya kalırsın ![]() ![]() ![]() ![]() deler geçer de bakışlarını ![]() ![]() tutunacak bir şey bulamayıp sendelersin ![]() ![]() 4 yıl önce, tam da nişan tarihinizi konuştuğunuz gecenin ertesinde, boktan bir sebebten tartışıp ![]() ![]() ve döndüğünden habersiz eline düğün davetiyesi ulaşan eski "sevgi"lin değil midir o ? ![]() ![]() ![]() üzerinde eğreti duran sevgini çekip çıkartmak istersin yüreğinden! Göğsüne göğsüne vurmak istersin ![]() ![]() ve o öyle bir bakar ki sana ![]() ![]() Ölmek istersin ![]() ![]() ![]() sevdim dediğin her erkeğin acısı birer yara bırakır kalbinde, Ama bu kez sızlayan yaranın sesi sırtından gelir ![]() ![]() ![]() kalbin tükenmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve sen ![]() ![]() ![]() Eyy,şimdilerde kalbimi emanet ettiğim adam ! sana !! Geri istiyorum ben tüm SENİ SEVİYORUMlarımı ![]() ![]() hepsini ![]() ![]() DUYDUN MU? Bir teki dahi kalmaksızın ![]() ![]() SEVMİYORUM SENİ diye de bağırıcam bundan sonra da haa! haberin olsun ![]() ![]() SEVMİYORUM SENİ ![]() ![]() SEVMİYORUM İŞTE CEYDA SENİ HİÇ SEVMİYOR Kİİİİİ ![]() ![]() Böyle diyeceğim ![]() ![]() TAM DA böyle işte ![]() ![]() Bakma bana öyle kırgın kırgın ![]() ![]() ben sadece, bir gün sen bari beni ağlatma istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve sen, işte böyle kızım ![]() ![]() bugün kendine sarılıyorsan, ONURUNLA yaşayabiliyorsan,ve herşeye rağmen başın dik tek başına da yürüyebiliyorsan ! Teşekkür edeceksin erkeklere ![]() ![]() ![]() ve sakın umutsuzluğa kapılma,hep böyle gidecek diye ![]() ![]() Bir gün güneş sana da doğacaktır elbet ![]() ![]() Çünkü ![]() ![]() HAYAT bu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve inan bana ; ne kadar zor olursa olsun mücadele etmek, sen başaracaksın !! ceyda başaracak ![]() ![]() Çünkü hayat, BİR GÜN sadece AĞIZ TADIYLA dondurma dolgulu profiterol yiyebilme İHTİMALİ için bile, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ceyda Arslan |
![]() |
![]() |
|