Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bendeki, isyanım, varlığına

İsyanım Bendeki Varlığına

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İsyanım Bendeki Varlığına

İsyanım Bendeki Varlığına - Anıl Koçak

hakkımbuydu ve buna sen karar verdingülüyorum sanatamam yapacak birşeyim yoktuzorla olamazdı kikararını vermiştin bir kere gönlünü kapatıp ve o güzel gözlerini de hani tüm gerçeklereacı vereyim sana her aklına düştüğünde ve ardımdan hep ne de biliyor musunkeşkekeşkedilinden düşürme

tıpkı şimdi ben gibisenin yokluğunla kavrulan şu beden gibiisyan ettiriyorsun beni aldığım her nefesevar mısın sen yok musun bilmiyorumhayal mi gerçek miolayım mı ben olmayayım mı neyim ki söylecansiparane hayata tutunmaya çalışıyorum işte bir köşesindentuttuğum dallar desen elimdehep bir kırık dalım oldunkırık kanadım belkiuçup sana gelmelere çalıştıkça benfersah fersah benden kaçtınşimdi sensiz aldığım her nefesimde

gözlerim yanıyor ve aklım yokluğunla çalkalanıyortoplayıp düşüncelerimi ya seni kaldırıp bir kenara atamıyorum ya da kendimi kaldırıp bir yerlerden

çaresizliğimi belki hiç bilmeyeceksinama takıldığında ayağın durduk yere bir taşane ettim ki acaba diye aklına geleyim o andakimin canını yaktımkimin ahını aldım ki acababenim işte o ey sevgili

gidiyorum şimdi taş olmuş yastığıma (yine çok konuşuyor bu yastık)herşey bana düşmanyatak yorgankafamı koyduğum her yerde birşeyler söylüyor herşey aklımı başımda tutmanı istiyorum ey güzel Allah`ımbir şey lütfet banaellerimi bak yine açtım sanabana ver, bana yaz dedim olmadıbari yazımdan silyüreğimden söküp atmama yardım et

hayat senden ne çok şey istedim (!)

kaderrr sana ben söylesöyle ne diyeyim

bir huzurlu gün istiyorum yüzümde biraz tebessüm

vay be

içimde büyüttüğüm tüm sevgim adına isyan ediyorum bugün varlığına

Anıl Koçak

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com