![]() |
İsyanım Bendeki Varlığına |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsyanım Bendeki Varlığınaİsyanım Bendeki Varlığına - Anıl Koçak hakkım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tıpkı şimdi ben gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gözlerim yanıyor ve aklım yokluğunla çalkalanıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çaresizliğimi belki hiç bilmeyeceksin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gidiyorum şimdi taş olmuş yastığıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hayat senden ne çok şey istedim (!) kaderrr sana ben söyle ![]() ![]() bir huzurlu gün istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() vay be ![]() ![]() ![]() ![]() içimde büyüttüğüm tüm sevgim adına isyan ediyorum bugün varlığına ![]() ![]() Anıl Koçak |
![]() |
![]() |
|