![]() |
Ressamın Yeri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ressamın YeriRessamın Yeri - Uğur Demiröz İstanbul`da bir zamanlar sessizliğin hüküm sürdüğü o güzelim Ressamın Yeri ![]() Mis kokulu çam ağacı başı dimdik yamaçta yemyeşil saçlarını sallayarak denize selam vermekte yıllar yılı iki yakın dost gibi ![]() Ben onunla tam 15 yıl önce tanıştım ![]() ![]() ![]() Ne olduysa tam oradan geçiyordum ki birşey çekti beni yeşil cennet bahçesine ![]() Arabamı park edip dışarı çıktım ![]() ![]() ![]() Dik bir yamaçtı aşağı inmeye başladım ![]() ![]() Aşıklar böyle yerleri nasıl keşfeder bilmem az da olsa ziyaretçileri vardı yeşil çimenler üstünde fakat gerçek aşıktı bunlar elele göz göze mahçup delikanlı ve kızlar ateşleri kalplerinde hala yanlış düşüncelerden uzak arasıra bakışları denize doğru yöneliyordu ![]() Deniz kenarına indim ![]() ![]() ![]() ![]() Arkama dönüp baktım yemyeşil dörtbaşı mağrur çam ağacı oradaydı ![]() ![]() ![]() Yalnızdım çünkü ruh eşimi bulamamıştım ![]() ![]() ![]() ![]() Aşıklara baktım umarım hüzün yaşamazlar diye içimden geçirdim ve her zaman hala bunu temenni ediyorum ![]() Bir ev, iş, ve eş seçen niceleri uzun ömürlü olması için kalplerindeki, ceplerindeki ve ruhlarındaki tüm zenginlikleri o arzuladıklarına verirler ![]() ![]() şimdi bu aşıklar tüm güzel olan içlerindeki samimi duygularını veriyorlar gelecek ne getirir düşünmeden anı yaşıyorlar ![]() Sevgi Paylaştıkça güzel Ömür Aşkla yoğruldukça güzel Sevenler ayrılmasın Hayat sevdikçe güzel Yıllar içinde oraya sıkıldıkça giderim ![]() Ressamın yeri bana has bir isimdi ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi belediye işletiyor o güzel Ressamın Yeri`ni ama çam ağacı orada olduğu müddetçe bana özel olan bu yere hep yolumu düşüreceğim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|