![]() |
Seni Seviyorum Gülüm |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Seviyorum GülümSeni Seviyorum Gülüm - Seni Seviyorum Gülüm Gerçek Yaşam Hikayeleri Genç kiz feci bir hastaligin penceçsinde kivraniyordu ![]() Yarali kalbi artik bu dünyaya daha fazla dayanamamaya baslamisti ![]() Çok zengin olan ailesim tüm gazetelere, kalp nakli için ilan vermislerdi ![]() ![]() ![]() Canini feda edecek birini ariyorlardi ![]() ![]() ![]() Genç kiz ise hergün hastahane odasinda biraz daha solmaktaydi ![]() Yine yalnizdi odasinda, gözü yasli, boynu bükük ölümü bekliyordu ![]() ![]() ![]() Gözlerini kapadi, bu küçük odada gözyasi dökmekten bikmisti ![]() ![]() ![]() Yinede engel olamadi pinar gibi çaglayan gözyaslarina ![]() Sevdigi geldi aklina, fakir ama onu seven sevgilisi ![]() ![]() ![]() Hergün ayni seyleri düsünüyor, anilari bir film seridi gibi gözünün önünden geçiyordu ![]() ![]() ![]() Param yok ama sana verebilecegim sevgi dolu bir kalbim var" demisti delikanli ![]() ![]() ![]() Genç kizda zaten baska birsey istemiyordu ![]() ![]() ![]() Sevgiye muhtaçbiri, sevdiginin sevgisinden baska ne isteyebilirdi ki ![]() ![]() ![]() Ama olmamisti iste, dünyalar kadar olan sevgilerinin arasina, o lanet olasica para girmeyi bilmis, onlari ayirmisti ![]() ![]() ![]() Iste paranin geçmedigi zamanlara gelmislerdi ![]() ![]() Ne önemi vardi artik ? Su son günlerinde, sevdigi yaninda olsa yeterdi ![]() ![]() ![]() Ayriliklarindan bu yana 5 bitmeyen, çile dolu yil geçmisti ![]() ![]() ![]() Her günü zehir, her günü hüsran ![]() ![]() ![]() Ama genç kiz hep sevgisini yüreginde tasimis, kalbini kimseyle paylasmamisti ![]() Sevdigini düsündü iste o an ![]() ![]() ![]() ![]() Kimbilir kiminle evlenmis, çoluk çocuga karismisti ![]() ![]() ![]() Gözlerinden bir damla yas daha damladi kurumus, bitmis ellerine ![]() Ellerine bakti, bir zamanlar ellerinin, elerini tuttugunu hayal edip, her gün saatlerce ellerini seyrederdi ![]() ![]() ![]() En çokta saçlarinin dökülmesine üzülüyordu ![]() ![]() Her bir tanesi koptugunda, kalbine bir ok daha saplaniyordu ![]() Kalbi yine sizlamaya baslamisti ![]() ![]() Belki sevdigi yaninda olsa, kalbi bu kadar yorulup, veda etmezdi yasama ![]() ![]() ![]() Zaten artik ölüm umrunda degildi genç kizin ![]() ![]() ![]() Tekrar o geldi aklina ![]() ![]() ![]() ![]() Son bir kez elini tutsa yeterdi ![]() ![]() ![]() ![]() Gözleri pinar gibi çaglamaya basladi ![]() ![]() ![]() Ufakta olsa ondan bi hatirasini almadan bu dünyadan göçmek istemiyordu ![]() ![]() ![]() Oysa sevdigi, kimbilir kiminle beraberdi ![]() ![]() ![]() Kendi sevgi dolu kalbinin kimseyle paylasmayi düsünmemisti bile, ama acaba o paylasmis miydi ? Onun sevgisini silmis atmis miydi acaba kalbinden ? Içi birden nefretle doldu ![]() ![]() zehir olmasi artik çok daha agir geliyordu genç kiza ![]() ![]() ![]() Ölmek istedi, artik yasamak istemiyordu bu dünyada ![]() ![]() Ama sevdiginden bi hatira almadan ölmeyecegine and içmisti ![]() Tekrar gözlerini açti ![]() ![]() ![]() Bu düsünceler içinde derinlige daldi ![]() ![]() ![]() kizina kalp nakli için bir gönüllü bulduklarini müjdeleyecekti ![]() Fakat genç kiz çoktan uykuya dalmisti ![]() ![]() Bir melegi andiran masum yüzü, sevdiginin özleminden sirilsiklamdi ![]() ![]() ![]() O gece biri gözlerini dünyaya kapadi, genç kiz ameliyata alindi ![]() Tekleyen ve görevini yerine getirmeyen kalbi degistirilmisti ![]() 1 hafta sonra tekrar gözlerini açti dünyaya genç kiz ![]() Ama dünya daha farkli geldi ona ![]() ![]() ![]() ![]() Aradan aylar geçmis genç kiz artik iyice iyilesmisti ![]() Ama içindeki buruklugu bir türlü atamiyordu ![]() Sevdigi aklina gelince kalbi eskisinden daha çok sizliyordu ![]() ![]() Bir kere, bir kere görebilsem diye mirildandi ![]() ![]() ![]() Kalbi yine sizlamaya baslamisti ![]() Yeni kalbi onu iyilestirmisti ama nedense her gece aniden hizlaniyor, onu uykusundan uyandiriyor ve sanki yerinden çikacakmis gibi atmaya basliyordu ![]() ![]() ![]() Genç kiz bir anlam veremedigi bu durumu doktora anlamis, ama ameliyat kolay degil, bir aydan geçer demisti doktor ![]() ![]() Çiçeklerinin yanina gitti ![]() ![]() ![]() En çokta kan kirmizisi gülünü seviyordu ![]() ![]() Oda genç kizla beraber gülüyor, onunla beraber agliyordu ![]() Onu sevdigi gibi görüyordu genç kiz ![]() dair yemin etmisti ![]() ![]() ![]() ![]() Kapi çaldi aniden ![]() ![]() ![]() Yavasça egilip zarfi yerden aldi ![]() ![]() Ne oldugunu anlayamiyordu ![]() ![]() içinden beyaz bir kagida yazilmis bir mektup çikti ![]() Kalbi daha hizli atmaya basladi ![]() ![]() ![]() Yilar yili özlemini çektigi, yaninda olabilmek için canini bile verebilecegi sevdiginin kokusu vardi mektupta ![]() ![]() Basi dönmeye basladi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve elleri titreyerek okumaya basladi ![]() " Sevgilim, senden ayrildiktan sonra, bir kalbe 2 sevginin sigmayacagini bildigimden dolayi, ne bir kimseyi sevebildim, nede kimseye bakabildim ![]() ![]() ![]() Her günüm digerinden daha zor geçti, çünkü her gün özlemin dahada artiyordu ![]() ![]() Sana kitaplari dolduracak kadar siirler yazdim ![]() ![]() Yazdim, okudum, agladim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her gece seni düsündüm sabahlara kadar, her gece senin yaninda olmayi istedim ![]() Ve her gece sensizlige lanet ettim, uykulari haram ettim kendime, sensiz olmanin acisini gözlerimden çikardim ![]() ![]() ![]() Ve bir gün herseyi degistirecek bir firsat çikti önüme ![]() Bunu firsati degerlendirmeyip, kendime haksizlik edemezdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senden çok uzaklara gittim, belki seni unuturum diye ![]() ![]() ![]() Seni daha çok özlüyorum artik ![]() ![]() ![]() ama yinede seni görmek için uzaklardan gelebiliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Seni seviyor, seyrediyor ve egilip sen uyurken yanagina bir öpücük konduruyorum ![]() ![]() Bazen gözlerini açip bakiyorsun, geldigimi bildigimi saniyorum ama yine o tatli uykuna geri dönüyorsun ![]() Yarin birbirimizi sevmemizin 6 ![]() ![]() ![]() ![]() Hep ben geldim simdiye kadar senin yanina, yarinda sen gel olur mu sevgilim ![]() ![]() Ha, unutmadan, sana hep sözünü ettigim, kalbime iyi bak olur mu ? Çünkü gözyaslarimla, adini yazdim ona ![]() ![]() ![]() Seni senden bile çok seven bir sevgi var kalbinin içinde ![]() ![]() ![]() Unutma, kirmizi gülüde unutma olur mu ?? ![]() ![]() ![]() Seni Seviyorum, Yanima Gelinceye Kadarda Sevecegim ![]() ![]() ![]() Sevgilin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|