|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
benden, dökülenler, kutusundaki, mızıka, posta |
![]() |
Posta Kutusundaki Mızıka Ve Benden Dökülenler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Posta Kutusundaki Mızıka Ve Benden Dökülenlerdostluk yazıları - dostluk hikayeleri - dostluk mektupları - dosta mektup Sevgili dost, "kalpler ancak Allah'ı anarak huzur bulur" ayetini biraz daha dikkatli okuyacak olursak, basınç odasının yerini göreceğiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgili dost, bir körün parmak uçları kadar hassasına az rastlanır kalbin ![]() Sevgili dost, bugün yazmak değil, konuşmak istiyorum seninle, ruhun yüksek sesiyle konuşmak ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgili dost, merhameti gördün mü? Tamam, söyleme biliyorsan yerini ![]() ![]() Sevgili Dost, birbirimizi tanımak için neyi bekliyoruz? Birbirimizi tanımak için neyi bekliyoruz? birbirimizi tanımak için neyi bekliyoruz? BAK ne diyor Rousseau: " dostumuzu tanıyabilmek için büyük hadiseleri bekleyeceğiz; o zaman da iş işten geçmiş olacak; çünkü onu tanımak zaten bu hadiseler için lazımdı ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgili Dost, El el üstünde kimin eli var? bu oyunu hatırladın mı? Bir kule, herkes elini bir başka el üstüne koyuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgili dost, eğer yeryüzündeki bütün elleri bir masanın üzerine koysalar, ELİNİ bulabilirdim onların içinden ![]() Sevgili dost, özledim seni ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgili dost, "insan" deyince aklıma, Kuran'ın kalbi "Yasin" geliyor ![]() ![]() ![]() ![]() Buraya kadar A ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aklıma sen geliyorsun ![]() ![]() ![]() Sende AÇIK ve net gördüğümü sana söylersem boynun kırılır dye korkuyorum ![]() Kediyi sevişindeki merhamet içime içledi ![]() ![]() ![]() Dindar dinci arasındaki farkı sen de görüyorum ![]() Sana baktığımda seni değil, seni yaratanı RABBİMİ görüyorum ![]() ![]() ![]() Seni seviyorum, seni seviyorum seni seviyorum ne kadar desem de doymuyorum ![]() ![]() ![]() Seninleyken Rabbime daha yakınım ![]() ![]() Yanımda bir ŞEMS ile ALLAH'A yönelmek Allah beni seviyor, RABBİM beni seviyor ![]() ![]() ![]() Peki ben O'nu ne kadar seviyorum diye kendime soruyorum ![]() ![]() ![]() Günde 5 vakit mi seviyorum o da çoğu zaman alelacele ![]() ![]() ![]() İnsan, sevdiğiyle görüşmeyi kısa keser mi? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana bir kere daha aşık oldum ![]() ![]() Bir kere daha her şey ![]() ![]() ![]() Bu nasıl bir duygu bilmiyorum, gözyaşlarımı tutamadığım ikindi namazı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O kalbimi biliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O seni sevmemi istedi ![]() ![]() ![]() Bir kere daha sevgiyi gösterdi ![]() ![]() ![]() Hissettiğim şuydu: engin, sen sevdiğini görmek istiyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senden sonra kimseyi sevmedim ![]() ![]() ![]() ![]() Herkeste her şey de seni aradım ![]() Ve bulamadım ![]() Çünkü Allah verdiği şeylerin şükrünü istiyor ![]() ![]() ![]() Ben daha senin şükrünü vermedim Kİ ![]() ![]() ![]() Veremedim henüz ![]() ![]() ![]() Ve bu yüzden, kimseyi aramıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bulduğum sevgiyle ölümü tadabilirim ![]() ![]() ![]() Bu yüzden, susacağım ![]() ![]() ![]() Seni sevmek bana yetti ![]() ![]() ![]() Yaşım kaç olursa olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben Mevlana olamam, ama Mevlana hazretleri nasıl HZ ŞEMSDEN başka şems aramayıp içinde yanan aşk onu o hale getirmişse ![]() ![]() ![]() Onca şey aşkla yazılmışsa ![]() ![]() ![]() Ben de susabilirim ![]() Ve burada sana susayan biri var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi susmalıyım ![]() Alıntıdır |
![]() |
![]() |
|