![]() |
Bir Gün |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir GünBir gün - Yaşam Hikayeleri - Derin Duygular - Ceyda Arslan - Duygu Seli Bir akşam, saat haberlere 20 vardı sanki ![]() ![]() Güneşin bizlere doğmasına 10 gün ![]() ![]() ![]() Son dakika haberi geçti ![]() ![]() ![]() alt yazı ![]() ![]() "Kanlı pusu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonrasında akıp giden bir slaytın bilmem kaçıncı dizesinde gördüm adını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tv ekranından görüntüler, gözümün önünden "can"ım süzülüyordu o sıra ![]() ![]() ![]() ![]() 10 gün AŞKIM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Slayt devam ettikçe geriye sarıyordu hayat tüm hızıyla ![]() ![]() Ben ayakta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne kadar öylece kaldığımı hatırlamıyorum ![]() ![]() Çalan bir telefon sesi ile irkildim ![]() ![]() Ben kimdim burası neresi ![]() ![]() Kalbimde sadece "Uğurlamaya gelmeyin,daha kötü olurum diyen bir ses" " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Burnumu sızlatan "yokluğun acısı" ![]() ![]() ve hengamenin arasında diklenmiş gözlerimin deldiği televizyon açıkken hala, Kulaklarımda Canımmm lütfen üzülme, "İsim benzerliği" diyen bir ses ile irkildiğimi hatırlıyorum aniden ![]() ![]() "Ben daha az önce konuştum ağabeyimle" diyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Telefon elimden düştü ![]() ![]() ![]() Önce gülümsedi dudaklarım genişçe, şükürler olsun dediğim anda taşımakta zorlandığım yaşlar boşalıverdi gözlerimden ![]() ![]() Sonra çırpınmaya başladı yüreğim ![]() ![]() ![]() Bir güldü bir ağladı ![]() ![]() Evet!!! Şükürler olsun, benim güzel gözlüm yaşıyordu!!!! Ama öyle ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ya "o" nun ailesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ya "Onun ailesi" hala nöbette ve ayaktaysa salonda? ![]() ![]() ![]() ![]() Ceyda Arslan |
![]() |
![]() |
|