![]() |
Bir Rep To Rep'çinin İnanılmaz İtirafları |
![]() |
![]() |
#1 |
puslu
|
![]() Bir Rep To Rep'çinin İnanılmaz İtirafları-Merhaba rep to repçi, ilk önce bu örgüte ne zaman ve nasıl katıldığınızı anlatır mısın? - Örgüte geçen sene yazın katıldım ![]() ![]() ![]() ![]() Ama zaman geçtikçe, bırakın bana rep vermeyi, insanlar konuya yorum bile yazmıyorlardı ![]() ![]() -Ve siz de bu örgüte katılmaya karar verdiniz ![]() -Hemen olmadı aslında, belki açtığım konu yeteri kadar ilgi çekici değildir diye düşündüm, bir kaç konu daha açtım, ama sonuç maalasef hep aynıydı ![]() -Örgütle tanışman nasıl oldu? -Bir üyenin imzasında farkettim rep to rep yazısını,bir kereden bir şey olmaz nasılsa, hem kimse de bilmeyecek diyerek terazisine tıkladım ![]() ![]() Günler günleri, teraziler terazileri kovaladı, hiç konu açmadan rep puanı yüksek, sözü geçen ve sevilen birisi olmuştum ![]() -İmzalarda rep to rep yazılması yasaklandı, sıkıyönetim ilan edildi sonradan, eylemlerinize nasıl devam ettiniz peki? -Örgütün içinde olanlar birbirini tanıyor, görüşmesek de herkes birbirinin kod adını, yani nickini biliyor ![]() ![]() -Örgüte kurbanları nasıl düşürüyorsunuz? -Vaatlerde bulunuyoruz ![]() iyi yerlere gelebileceğini söylüyoruz ![]() ![]() -Örgütte bayan elemanlar olduğu da söyleniyor ![]() -Aslında bayanların, özellikle kod adlarında bayan oldukları belli olanların, rep to rep'e pek ihtiyacı yok ![]() ![]() onları kandırmak daha zor oluyor ![]() -Örgütün önde gelenleri kim peki? Bize bir kaç isim verebilir misin? -İsim verirsem sen de yanarsın ama, -Haklısın, verme ![]() -Evet, benim bu Forum daki gençlere çok önemli bir tavsiyem var ![]() kimseden bir yorumu esirgemeyin ![]() ![]() -Sen yakalandıktan sonra Forum'dan süresiz olarak uzaklaştırıldın ![]() -Muğla/Milas taraflarında, babaannemin bir çiftliği var, oraya taşınıp, bağ bahçe işleriyle uğraşmayı düşünüyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|