Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kadınlar, sever, öküz

Kadınlar Öküz Sever

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kadınlar Öküz Sever

Bir kaç gün önce Rectoa'nın yazısında "Kadınlar Hintli gibidir öküze taparlar" cümlesini okuyunca kaseti bir iki defa başa sardım,tekrar okudumKadınlar için yapılmış en doğru eleştirilerden biri olmuşEvet kadınlar öküz sever bunu kabul ediyorum

Kadınların öküz sevdiğini kabul ettik etmesine ama bu cümle; kadınlara, öküz türündeki adamlara aşık oldukları için bir eleştiri olsada, erkeklerin bir kısmının öküze benzediğinin de itirafıdırPeki erkeklerin bazılarını öküz sınıfına sokan özellikleri neler ?

1Öküz erkekler tahmin edebileceğiniz gibi çok zeki olmazlarKadının kuvvetli çenesi ve kurnaz oyunları karşısında kısa sürede nakavt olurlarÇenede yenik düşen adam kolay toparlanamazKılibik olmaya müsaittirHayatın müşterek olduğu laf salatasını yapın, bulaşıkları yıkatın

2Kadının ufacık bir bakışından, işvesinden,ses tonundan hatta ayak bileğinden "trene bakan öküz" sendromuna kapılıp, fantezilerinin esiri olurlarBu aşamaya gelmiş adam bir dediğinizi iki etmezSüründürün

3Bu erkekler çoğunlukla bir gıda şirketinin veliahtı olur "peynirciler kralı" "zeytinoğulları'nın veliahtı" "höşmerimcigiller prensi" gibi lakapları vardır Aileleri büyük olunca haliyle arabaları, göbekleri,cüzdanları kocaman olur Bu öküz pardon prenslere (!) mankenler ve sarışın güzel kızlar hasta olur "çokk tatlı göbeğinnnn var safffetttt" en sevdikleri hint şarkısıdırGüzel değilseniz çok şanslısınız

4Çapkın,kibirli ve şiddete meraklıdırlar"1500 kadınla yattım hiç bişey anlamadım" demeleri, kadınların iç çamaşırlarını sahneye atmalarına yeterKoluna bir haftalığına taktığı kadını duvardan duvara çarpması,öküzlüğün sevgi gösterisidirYüzü gözü morluk içindeki hatun "Miami'ye gittik deniz kestanesi battı" diyerek sevgili öküzünü ve cüzdanını bir kaç gün daha garantiler

5Giyim zevkleri başıboştur Elvis Presley ve İbrahim Tatlıses arasında bocalarlar Kol manşetlerinde isimlerinin baş harfi yazan pahalı gömlekler, altın kol düğmeleri, parıltılı ceketler giyerler ama malum "sırtına altın semerde vursan" atasözü gereği bu zahmetler boşadırHintli değilseniz bu erkeklerden kaçınMetroseksüel yapacağım diye uğraşmayın,boşa giderSonuçta bir tane makyajlı öküzünüz olur

Tapılan öküzün cinsi, kadının Hindistan'ın hangi bölgesinde yaşadığına göre değişirYazdığım özellikler benim yaşadığım yukarıdelhi bölgesinin öküz türüSizin oralarda kimbilir ne öküzler vardır, allah bereket versin

Tamamen alıntıdır (Siminya - Küresel Keriz)

http://siminyablogspotcom/2008/07/-kz-severhtml

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com