![]() |
İş Başvuru Formu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İş Başvuru Formuyaşanmış çok ilginç bir iş başvurusu hikâyesi: >>Alttaki işbaşvuru formunu dolduran Mehmet Tartar'ın başvuru formuna >>yazdığı cevaplar: >> >>1 ![]() >> >>Mehmet Tartar >>2 ![]() >>Yirmi sekiz ![]() >>3) Şirketimizdeki hangi pozisyon için başvuruyorsunuz? >>Mümkünse yatay bir pozisyon için ![]() bir cevap >>istiyorsanız, ne iş olsa yaparım ![]() sürebilecek durumda >>olsaydım, burada bu formu dolduruyor olmazdım ![]() >>4 ![]() >>Aylık 5 ![]() hisse! Eğer bu >>mümkün değilse, siz bir ücret önerin, ben size evet yahut hayır >>derim ![]() >>5 ![]() >>İdare eder >>6 ![]() >>Sadist bir şefin deneme tahtası olmak ![]() >>7 ![]() >>Hak ettiğimin çok altında ![]() >>8 ![]() >>Arakladığım kalemlerden muhteşem bir kolleksiyonum var; evde >>sergiliyorum ![]() >>9 ![]() >>Bkz ![]() ![]() >>10 ![]() >>Banka atm'si gibiyim: 7/24 ![]() >>11 ![]() >>Pazartesi, Salı ve Perşembe 13 ![]() ![]() ![]() >>12 ![]() >>İşverenim olsa burada olmazdım ![]() >>13 ![]() engel mi? >>Belli olmaz, ne taşıdığıma bağlı ![]() >>14 ![]() >>Evet, ama soru yanlış sorulmuş ![]() otomobiliniz >>var mı?" diye sorsaydınız, cevabım farklı olurdu ![]() >>15 ![]() mı? >>Madalyam yok ama lotoda iki kere 3 tutturdum ![]() >>16 ![]() >>Otlanacak bir enayi bulabilirsem ![]() >>17 ![]() >>Bana tutkun zengin bir fotomodelle Bahama Adaları'nda yaşamayı ![]() >>Bir yolunu biliyorsanız bunu beş yıl beklemeden de yapabilirim ![]() >>18 ![]() musunuz? >>Hayır, ama sıkıyorsa aksini iddia edin ![]() >>19 ![]() nedir? >>Birbiriyle tutarlılık derecesini kestiremediğim iki cevabım var: >>a) İnsan sevgisi ve tüketicilerin iyi beslenmesine katkıda bulunma >>arzum ![]() >>b) Gırtlağıma kadar borca batmış olmam ![]() ![]() >> >>Sonuç: Mehmet Tartar işe alındı ![]() |
![]() |
![]() |
|