![]() |
Bir Cinle Arkadaştım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Cinle Arkadaştım]--Meltem iki sene önce eşini kaybetmiş çok güzel bir bayandı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --Meltem boş vakitlerini psikoloji ve doğa üstü güçleri içeren kitapları okuyarak geçirirdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gece çocuklar yine erken yatmışlardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() edeceğinide bilmiyordu ![]() ![]() --Sende kimsin diye sordu ![]() --Benim ismim Garip sakın benden korkma ![]() ![]() ![]() Meltem büyük bir şok geçiriyordu ![]() ![]() --Peki anlat dedi ![]() --Ben Çanakkale harbinde şehit oldum ![]() ![]() ![]() ![]() Gemimiz büyük bir darbeyle suya gömüldü ![]() ![]() evin altında yatıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Meltem ne diyeceğini bilemez haldeydi ![]() ![]() ![]() ![]() --İmkansız ben seni seçtim ![]() ![]() ![]() Sonra birden kayboldu ![]() ![]() ![]() --Herhalde bana öyle geldi ![]() ![]() Ertesi gün çocuğu ateş içinde eve geldi ![]() ![]() Üzerinide yorgan ve battaniyeyle sıkıca örttü ![]() ![]() ateşine bakmak için odasına girdi ![]() ![]() güzel bir şekilde katlanıp çocuğunun ayak ucunda duruyordu ![]() veremedi ![]() ![]() ![]() neşeli bir şekilde kahvaltısını yapıyordu ![]() --Anne gece benim yanımda bir amca yatıyordu ![]() ![]() --Kızım sen rüya görmüşsündür ![]() verdi ![]() Meltem artık Garip'in evde dolaştığını görüyor onunla konuşuyordu ![]() --Meltem banyoya benim için havlu koy ![]() ![]() Çünkü her ezan okunduğunda abdest alıyordu ![]() ![]() Gece olduğunda Garip güzel sesiyle yasin okuyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --Hayır ben kocamı seviyorum diye cevap veriyordu ![]() --Ama o senin kıymetini bilmedi ![]() ![]() ![]() --Biliyorum ama ben kocamı çok sevdim ![]() ![]() Onun şehit kılığına girmiş bir cin olduğunu anlamıştı ![]() ![]() --Ben seni istemiyorum ![]() ![]() Ne dediyse gitmiyordu Garip ![]() ![]() ona anlattı ![]() Kızım sana verdiğim şu duaları gece olduğunda oku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --Git istemiyorum ![]() ![]() ![]() --Birbirini kovalıyan günlerde Garib'e rastlamadı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|