![]() |
Şımarıklık Benimkisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şımarıklık BenimkisiO gün biraz canım sıkkındı ![]() ![]() ![]() ![]() Uzun zamandır gittiğim kuaförde ikinci kez karşılaştığım manikür yapan arkadaşa “Hadi bir de ellerim hafiflesin” diyorum ![]() ![]() Zaten canım sıkkın gelmişim, biraz da üzgünüm, onun gerginliği bana da yansıyor ![]() ![]() - Evli misin? Evde bebeğin mi var? - Yok ben bekarım ![]() - Ailenle mi yaşıyorsun? - Evet - Geç mi kaldın eve? - Aslında bu saate kalınca biraz merak ediyorlar beni - Saat daha sekize çeyrek var ![]() 1 ![]() - Benim annem, babam rahmetli oldular ![]() “Eyvah! Pot mu kırdım?” diyorum kendime ve devam ediyorum konuşmaya ![]() - Başın sağolsun ![]() - Kardeşlerim var evde ![]() - Küçükler mi? - Yooo aslında büyükler ![]() Konuşurken gözlerine dikkat ediyorum ![]() ![]() Adını sordum o arada ![]() ![]() İsimlerin, insanların yaşamlarında çok etkili olduğunu düşünmüşümdür yıllardır ![]() ![]() - Ben biraz fazla sordum ![]() - Hayır estağfurullah ![]() ![]() ![]() - Peki diyorum ama bir şey var sanki kızda ![]() ![]() ![]() O arada telefonu titriyor ![]() - Bakın işte yine arıyorlar ![]() - Sen telefonuna bak lütfen ![]() 2 ![]() - Yok bakmıyım ![]() ![]() Benim iki kardeşim de özürlü ![]() ![]() ![]() ![]() Ne? Nasıl yani falan diyorum kendi kendime ![]() ![]() ![]() ![]() - Senden başka özürlü olmayan kardeşin var mı? - Var diyor çok şükür ![]() ![]() - O nerde? - O da iş yerinde ![]() ![]() ![]() - Kaç yıldır? Sesim artık çıkmıyor sanki ![]() - Altı yıl oldu diyor ![]() - Kaç yaşındasın? - 26… 3 ![]() “Ben mutluyum”diyor müthiş bir kabullenmişlikle ![]() ![]() ![]() ![]() Serap daha ne desin? İşi bitiyor ve koşarak çıkıyor evine, kardeşlerine doğru ![]() Ben ise kalakalıyorum ![]() Canımı sıkan olayları düşünüyorum ![]() ![]() Kızıyorum kendime ![]() ![]() ![]() Hayatın içinde her şey var ![]() Kader dediğimiz şey, kontrolümüzde olmayan, karşılaştığımız olaylar değil mi? Peki biz bu olaylar karşısında ne yapıyoruz? Nasıl duruyoruz? Nereye bakıyoruz? Ne görüyoruz? Mesele problemlerde değil ki! Problemler karşısındaki çözüm üretebilme becerimizde ![]() ![]() ![]() Yaşam nasıl da öğretiyor insana ![]() ![]() Teşekkür ederim hayat Hergünümüz sevgiyle gelsin |
![]() |
![]() |
|