![]() |
Hiç Bir Şey İçin Geç Değildir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hiç Bir Şey İçin Geç DeğildirHiç Bir Şey İçin Geç Değildir - Yaşanmış Hikayeler - William Shakespeare ![]() Yaşadığı şehirden, bulunduğu ortamdan kısacası yaşantısından sıkılan bir adam, cebindeki az miktar para ile yanına hiçbir şey almadan bulunduğu kenti terk edip daha önce hiç bilmediği bir ülkeye gitmiş ![]() ![]() Bir çığırtkan, avazı çıktığı kadar meydanda bağırıyormuş: Tiyatro! Gelin! Kaçırmayın! Bu akşam Tiyatro! ![]() ![]() ![]() Adam hayatında hiç tiyatroya gitmemiş ve inanılmaz derecede merak etmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adamsa: Bana müdürünüzün yerini söyler misiniz? Onunla bir şey konuşmam gerek ![]() ![]() ![]() ![]() Seyrettiği oyunun etkisi ile müdür ile konuşmuş ve ne olursa olsun, ne iş olursa olsun buranın bir parçası olmak için çalışmak istediğini belirtmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tiyatro aşkının verdiği şevk ile temizlik beklenenden kısa sürede bitmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Tamam seni işe alıyorum ![]() - Fakat benim yatacak yerim yok ![]() - O zaman burada yatarsın ve işe daha erken başlarsın ![]() İstediği olan tiyatro tutkunu, huzurlu bir şekilde odayı terk ederken müdür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aldığı cevap ise; William! William Shakespeare! ![]() ![]() ![]() ![]() Bu hikaye hem insanı dehşete düşürücü hem de ilham verici ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|