|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ağlayarak, çekilirken, fotoğraf, kimse, poz, unutma, vermez |
![]() |
Unutma Kimse Fotoğraf Çekilirken Ağlayarak Poz Vermez |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Unutma Kimse Fotoğraf Çekilirken Ağlayarak Poz VermezBu sensiz ilk baharım, bıraktığın kadarım Ne azaldım yokluğunda, ne bir zerre çoğaldım İşte gittiğinden sonraki ilk bahar geliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kapı dışarı çıkmadım, mektupları açmadım Darıldım ben hayata Sen gittikten sonra uzun süre hiç dışarı çıkmadım biliyor musun? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kapattım perdeleri yaşadım hep eskileri Belki yüz belki bin defa Bütün dünyaya sırtımı döndüm sen gittiğinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tek tesellim oldular sararmış fotoğraflar Onlarda ağlamaklı benim gibi yasındalar Defalarca senden kalan fotoğraflara baktım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tek tesellim oldular sararmış fotoğraflar Onlarda ağlamaklı benim kadar ![]() ![]() ![]() Elimde senden kalan tek şey olan fotoğraflara baktıkça ağladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SENİN FOTOĞRAFLARINDA AĞLADIĞIN KADAR ![]() ![]() ![]() Unutmaki; Kimse Fotoğraf Çekilirken Ağlayarak Poz Vermez! ![]() ![]() ALINTI |
![]() |
![]() |
|