Tık Tık Tık |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tık Tık TıkEvimizin eskiyen koltuklarını tamir ettirmek için gittiğim marangozda karsılaşınca, büyük bir sevinçle kucaklaştık ![]() Hâl hatır sorduktan sonra: - Nerelerdesin yahu? diye çıkıştım Seni öldü zannettim![]() Şaka yollu söylediğim bu sözler karşısın dada birden ciddileşti Rengi limon gibi sararmış, cani da iyiden iyiye sıkılmıştı![]() Hemen yanı başında duran biçilmemiş vaziyette ahşaba elinin tersiyle vurup: - Şeytan kulağına kursun, dedi Bu ne biçim lâf birader? Daha altmışına varmadan ölümden bahsetmek de ne oluyor?Ben, olup bitenleri anlamaya çalışırken, o da isi garantiye almak istemiş olacak ki, ayni işlemi tekrarladı: - Tık, tık, tık Şeytan kulağına kursun![]() Dükkan sahibi olan marangoz bizden hayli uzakta bulunduğu için konuşulanlardan habersizdi ![]() Çalıştığı makineyi bir ara durdurdu ve yanımızdaki çırağına: - Dursuuuun! ![]() , diye seslendi Beyefendinin parmağıyla vurduğu ahşabı getir de, bu gün trafik kazasında ölen o gencin tabutunu hazırlayalım![]() ![]() ![]() alinti |
|
|
|