Bu Aşk Sofrası Üç Kişiyi Doyurmaz |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bu Aşk Sofrası Üç Kişiyi DoyurmazBu aşk sofrası üç kişiyi doyurmaz Bilen de zaten,bile bile bu sofraya oturmaz![]() Ben beğeniden bahsetmiyorum Hoşlanmaktan,çıkmaktan,takılmaktan hiç![]() ![]() Ben aşktan bahsediyorum aşktan ,düpedüz, dosdoğru aşktan ![]() ![]() İki kişi yaşanandır aşk;delirmektir özlemden sevgilinin gözüne,sevdiğinin kokusuna hasrettir aşk ![]() ![]() Bir tek sözüne esir olmak,kelimeleri yutmak bazen,bazen nefessiz konuşmak![]() Bir tek lafa hapis olmak,bir gülüşe kendinden geçmektir bazen aşk![]() Ve bu aşk maalesef üç kişiyle yaşanmaz![]() ![]() Geceleri uykusuz geçirmek, ondan olan her şeyi onun gibi sevmek,dünyayı iplememek ,kimseyi dinlememek,bazen kendine bile kulak vermemektir aşk ![]() Aşk,ne olursa olsun dünde,mutlu uyanmaktır güne, ilk aklına gelenin suretiyle ![]() Aşk bir dünya şeydir ![]() Aşk mutluluktur özünde,tebessümdür, kahkaha bazen![]() Dünya döner,sen onu düşünürsün,dünya ölür bazen ,O dur yine aklında![]() ![]() Dalarsın,bakarsın,bir çok şeyden koparsın,ama senden ayrı hep bir gülüş vardır yanağında Sevdiğinin armağanıdır bu aşktan yapılmış pembe tebessüm sana![]() Aşk herkese farklı ![]() Aşk her aşkta farklı![]() ![]() ![]() Ama ne kadar farklı olursa yaşananlar,şu değişmez ki,sadece iki kişilik yer var bu sofrada ![]() Üçüncü girdiğinde devreye,garip bir koltuk telaşı,anlamsız bir ekmek savaşı,sonunda bir açlar sofrasına dönüşür her şey ![]() ![]() Ekmek paylaşılır,dostlar paylaşılır,her şey paylaşılır da bu dünyada ,sevgilinin alnındaki ter,yanağındaki gamze,göğsündeki huzur,elindeki sıcaklık paylaşılmaz kimseyle ![]() ![]() Paylaşılırsa adı aşk olmaz zaten özünde![]() Deli aşklar siler bunları bir bir ![]() Bırak alındaki teri,sevdiğinin gecesinin düşünü,beyninin tek kıvrımını,gözünün tek bakışını bile ödünç veremez kimseye![]() Adı aşksa bunun , üç kişilik olmaz ![]() ![]() Yok üç kişilikse, adı zaten aşk olmaz ![]() ![]() ![]() |
|
|
|