![]() |
Çerçevenin Arkasındaki Mektup |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çerçevenin Arkasındaki Mektup![]() Çerçevenin Arkasındaki Mektup Yaşanmış olan bir trajedik anı ![]() ![]() ![]() ''Karımı 1998'in sonbaharında kaybettim ![]() ![]() karım her evlilik yıldönümüzde ikimizin fotoğrafını çerçeveler, '' bunlar bizim hayatımızın gölgeleri '' derdi ![]() ![]() 97'nin bir gecesinde onu aldattım ![]() ![]() Ölmeden iki hafta önce yine aynı şeyi tekrarladım ![]() tuhaf bir gülümsemeyle baktı bana, ve sadece ''biliyorum'' dedi ![]() ![]() ![]() İzmir'de kar yağdığı gün, yani bir ay önce evdeydim ![]() Fotoğraflarımıza bakıyordum yine ![]() ![]() ![]() Her çerçevenin altında bir harf olduğunu o gün farkettim ![]() A ![]() R ![]() K ![]() A ![]() S ![]() I ![]() N ![]() Gerisi için yılları yetmemişti ![]() ![]() ![]() Ama ''sanırım arkasına bak '' falan yazmaya niyetlenmişti ![]() ![]() ![]() Hemen çerçevenin arkasına baktım ![]() ![]() ![]() İnanabiliyor musunuz? Her birinin arkasından bir mektup çıktı! geçirdiğimiz her sene için sevgi dolu sözler yazmıştı 1997'deki resmimizin içinden çıkan zarf ise simsiyahtı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2002'deyiz onu kaybedeli 4, aldatalı 5 yıl oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü kadınlar biliyor, hissediyor ![]() ![]() ![]() Bu yazı Hürriyet gazetesi Ayşe Arman'ın köşesinden alınmıştır |
![]() |
![]() |
|