Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sığmıyor, yere

Hiç Bir Yere Sığmıyor

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hiç Bir Yere Sığmıyor

bu hikayemi yazarken hangi katogariye almam gerektiğini bilemedimÖyle bir aşk yaşadım ki birçok katogarinin içine sığdırabilirsiniz ayrılıkaldatmailk aşkhüzünsevgiözlemBundan tam altı sene önce yazlığımızda bir çocukla tanıştımOzamanlar tabiri caizse daha toydum ne daha önce biriyle çıkmış ne birinin elini tutmuş nede birine aşkım demiştimOnu ilk gördüğümde okadar çok beğendimki anlatamamDış görünüş olarak tam benim tipim diyebilirdimO da beni beğenmişBizim evin karşında oturuyorlardıZamanla tanıştık ve çıkmaya başladıkÇıkmaya başladığımızdan iki ay sonra beni en yakın arkadaşımla aldattıÇok acı çektim çünkü o benim ilk aşkımdı insanın daha ilk aşkında böyle birşey yaşaması çok sarsıyorYaptıklarını gururuma yediremedimİntihar ettimAma kader budurki kurtardılarAradan bir sene geçmiştiki yine o nu gördümOna o gittiğinde yaşadıklarımı anlattım verdiği tek tepki pis pis sırıtmak olduNe acıdır ki yine beni kandırmayı başardı ve yine aldattıben tam altı sene bi kukla gibi oynatıldım defalarca beni kandırdı ve aldattıHer seferinde ona inandım çünkü seviyordum ve ne yazikki hala seviyorum nasıl yapıcam nasıl atıcam içimden bu aşkı ben kendi başıma beceremiyorum altı sene denedim olmadı hiç değilse siz yardım edin banaBari onu içimden atamasak bile onu kendime bağlayabilirmiyim ona yol gösterinVe işte bi ilk aşk insanı ne hale düşürüyor görün bazen insan içi kan ağlasada bir kukla gibi oynatılmasına bile izin verebiliyor
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com