![]() |
Alacakaranlık Kuşları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alacakaranlık KuşlarıAlacakaranlık bütün sokağa yayılmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() Karanlık siyah bir gölge, alacakaranlık kuşları siyahlığın umuduydu ![]() Susmayın! Çığlık çığlığa ötüşün! Cıvıldaşın! Göremiyorum sizi ama; biliyorum meskeninizi ![]() Ağaçlar, evlerin çatı araları, kiremitler; belki de küçük bir saksı kenarındasınız ![]() ![]() Sen! Yüreği alevli alacakaranlık kuşu; çam ağacının dalında hiç bitmesin bu geceki faslın ![]() ![]() ![]() Yorgun musun? Üzgün müsün? Nedir bu acele? Herkes evine gitti; el ayak çekildi; kargaşa bitti bu mahallede ![]() Yine ben varım bu akşam sizlere eşlik eden ![]() ![]() ![]() Sakın hakkın yok deme bana ![]() ![]() Bir gece hatırlar mısın? Yine böyle el ayak çekildiği zaman bulmuştum kendimi çam ağacının altında; senin yanında ![]() ![]() Kararsız, şaşkın ve düşünceli gecelerimden yine birini yaşıyordum ![]() ![]() Ağlıyordum ![]() Ağlamak can yakar; nefret edersin o an dünyadan, her tarafın duvarla kaplıdır o vakit; ikiye ayrıldığını hissedersin ![]() ![]() Sende ağlıyorsun bu gece belli ![]() ![]() Ben senin sayende o gece mutluluğa eriştim ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi içime sığdıramıyorum; bana o gece fısıldadıklarını ![]() Yazan : Melodi AKÇAY |
![]() |
![]() |
|