![]() |
Ophelian Ve Peri Kızının Aşkı 2 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ophelian Ve Peri Kızının Aşkı 2Ophelian Ve Peri Kızının Aşkı 2 - Uğur Demiröz Kızgın güneş tüm yakıcılığı ile çölün kızgın kumlarını ateşe çeviriyordu ![]() ![]() ![]() Uzun boylu,kumral tenli,ela gözlü bitkin bir delikanlı, bilinmeze yolculuk eden cesur genç Ophelian idi bu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kafasını kaldırdı güneş hala gitmemeye inat yukarılardaydı ![]() ![]() Ardındaki ülkesini düşündü ![]() ![]() Ne güzel düşlere doğru uyanmıştı o ülkenin topraklarında ![]() ![]() ![]() Kötülere iyi olduğunu ispatlamanın güçlüğünü yaşamış ve pes etmişti ![]() Yaşam bir yol değilmiydi ki adımını attığın yerde yaşayacağın ![]() ![]() Yaşanacak kızgın güneş ise,olması gerekene çare yoktur ![]() ![]() Güneşe baktı Ophelian ve haykırdı… -Seni seviyorum güneş beni eritsen de;çünkü sen bana sevgini alabildiğince veriyorsun ama ben belki bu kadar sevgiye layık değilim ki şikayetteyim…Lütfen beni alıştırarak sev ki bende seni bir o kadar seveyim ![]() Dizleri üstüne çöktü ve yüzünü kapattı;artık bir adım daha atamayacağını anladı ![]() ![]() ![]() ![]() Yürümeye başladı ta ki ayağı takılıp yuvarlanana kadar ![]() ![]() Aradan ne kadar zaman geçmişti hatırlayamadı ![]() ![]() Uğur Demiröz |
![]() |
![]() |
|