Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşkı, kızının, ophelian, peri

Ophelian Ve Peri Kızının Aşkı 2

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ophelian Ve Peri Kızının Aşkı 2

Ophelian Ve Peri Kızının Aşkı 2 - Uğur Demiröz

Kızgın güneş tüm yakıcılığı ile çölün kızgın kumlarını ateşe çeviriyorduAlabildiğine geniş çölde ıssızlık ve sessizlik hüküm sürüyorduSuların serap olup gürül gürül aktığı tepelerden bir ayak izi kumları aşağıya doğru yuvarlamaya başlamıştı

Uzun boylu,kumral tenli,ela gözlü bitkin bir delikanlı, bilinmeze yolculuk eden cesur genç Ophelian idi buDudakları kurumuş ve çatlamıştıBelli ki çölde kaybolmuş çaresizce bir oraya bir buraya gidiyorduElindeki deri tulumu bir şeyler içecekmiş gibi ağzına götürdüDudaklarını nemlendirecek bir damla su geldi;ıslatamadı,akamadıEllerinin arasından kaydı düştü kum denizine deri tulum

Kafasını kaldırdı güneş hala gitmemeye inat yukarılardaydıÖnüne baktı çaresizlik, ardına baktı geçmiş günleri düşündü yine çaresizlik

Ardındaki ülkesini düşündüÜlkeleri cennet yapanın insanlar olduğunu anlamıştı artık

Ne güzel düşlere doğru uyanmıştı o ülkenin topraklarındaBüyüyene kadar ne çok sevmişti ülkesini ve insanlarınıİnsan hep kendisi gibi zannedermiş tüm insanları,sen iyi isen onlarda iyidir sen kötü isen başkaları da kötüdür

Kötülere iyi olduğunu ispatlamanın güçlüğünü yaşamış ve pes etmişti

Yaşam bir yol değilmiydi ki adımını attığın yerde yaşayacağınÇekmek mi yoksa kaçmak mıydı bilememiş sonra kaçmak değil bulmak diye koymuştu adını kendini ülke dışına atarken

Yaşanacak kızgın güneş ise,olması gerekene çare yokturLakin yürüyebildiği yere kadar yürümeli idi beden son nefese kadar

Güneşe baktı Ophelian ve haykırdı…

-Seni seviyorum güneş beni eritsen de;çünkü sen bana sevgini alabildiğince veriyorsun ama ben belki bu kadar sevgiye layık değilim ki şikayetteyim…Lütfen beni alıştırarak sev ki bende seni bir o kadar seveyimBeni ziyan edersen seni benim gibi seven bu ıssız çölde kimse kalmayacak

Dizleri üstüne çöktü ve yüzünü kapattı;artık bir adım daha atamayacağını anladıYine de içindeki o his sanki son burada değil diyorduBu his güç verdi ona,zorlanarak ayağa kalktıPes etmemeliyim son beni böyle yakalamamalı,gerçek sonumu bulabilmeliyim

Yürümeye başladı ta ki ayağı takılıp yuvarlanana kadarYuvarlandı,yuvarlandı başını bir şeye çarpıp bir çukurun içine düştü

Aradan ne kadar zaman geçmişti hatırlayamadıGözlerini açtığında gökyüzündeki pırıl pırıl yıldızlarla karşılaştı Ophelian

Uğur Demiröz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com