![]() |
Ophelian Ve Peri Kızının Aşkı 3 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ophelian Ve Peri Kızının Aşkı 3Ophelian Ve Peri Kızının Aşkı 3 - Uğur Demiröz Bu anı sanki daha önce yaşamış gibiydi ![]() ![]() O gün arkadaşları ile rutin eğlencelerinden biri olan kim kimi yenerse oyununu oynamışlardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ophelian bu yarışmalara her güçlü kötünün karşısında güçlü bir iyi olabilmeli ki haklar çiğnenmesin, iffete, namusa zarar gelmesin düşüncesi hakimdi ![]() ![]() ![]() Ophelian’ın oku maviydi ve üzerinde sallanan bir deniz kabuğu bulunurdu ![]() ![]() Ok her gittiği yerde saygı görmesini sağlayan bir nişan gibiydi ![]() ![]() ![]() İşte o günlerin birinde müsabakaları kazanmış evine dönmüştü ![]() ![]() Bir zaman geçmiş aradan ve Opheliaaan, Opheliaaan diye bir ses işitmiş gözlerini açmıştı ![]() ![]() ![]() Zarif bir kadın sesi duydu ürperdi ve kulak verdi ![]() Kafese giren kuş uçar mı Aşk/a düşen yanar mı Sevdayı bulan kanar mı Nerdesin aşk bul beni Bu sözleri işitince heyecan ile ayağa kalktı ![]() ![]() ![]() Suları akıtan nehir mi Rüzgara yol veren sevinç mi Ağlamayı öğreten sevgi mi Sevmek neden bana uzaksın Sözler yukarılardan bir yerden geliyordu heyecanla bağırdı ![]() Ey güzel sözlü tatlı dilber Yüzünü bana bir göster İçime işledi o sözler Sen hangi ülkedensin Bir süre sessizlik oldu öyle uzun geldi ki bu sessizlik ophelian’a sabırsızlığından tekrar haykırdı ![]() Günü bitiren güzel gece Yıldızlardan dökülen bir dizi hece Gel göreyim seni sakince Beni çıldırtmak mıdır isteğin Bunları dediği sırada omuzlarına parlak bir taş düştü ![]() ![]() ![]() Gözlere uzak mı olmak gerek Sevmeye yakın mı olmak gerek Aşk’ı nasıl anlatmak gerek Gözyaşım sana hediyem olsun Ophelian başını kaldırıp ![]() Gözyaşın kalp cevherim olsun Bu gece şükür günüm olsun Seni karşıma çıkaran geceye selam olsun Ben gözyaşının tamamını isterim Yukarıdan o güzel ses ![]() Gözyaşım gönlüme bağlı Gönlüm sevdaya bağlı Sevdam geceye bağlı Sen beni unut git buralardan Ophelian tam cevap verecek olmuş meşaleler ile gelen arkadaşları ![]() -Ophelian deminden beri seni arıyoruz ya birde kiminle konuşuyordun öyle ![]() -Yok arkadaşlar bir şey yok öylesine yendiğim rakiplerimin ismini sayıyordum ![]() -Boşver daha nicesi var unutursun ![]() Ophelian oradan uzaklaşırken geriye dönüp yıldızlara baktı ![]() ![]() ![]() Uğur Demiröz |
![]() |
![]() |
|