Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşkı, kızının, ophelian, peri

Ophelian Ve Peri Kızının Aşkı 3

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ophelian Ve Peri Kızının Aşkı 3

Ophelian Ve Peri Kızının Aşkı 3 - Uğur Demiröz

Bu anı sanki daha önce yaşamış gibiydiBir an içinde olsa o güne dönüp düşünmeye başladı

O gün arkadaşları ile rutin eğlencelerinden biri olan kim kimi yenerse oyununu oynamışlardıBulunduğu bölgenin çok revaçta bir eğlencesi bu müsabakalar idiMüsabakalarda kıyasıya güreşler yapılırdı silahsız, bu güreşlerdeki galibiyetin sonucu itibar kazanmaktıKazanan kişi belli bir yaşa geldiğinde o itibarı ile istediği kızı alır istediği toprağa el koyar da kimse sesini çıkartamazdıGüçlünün güçsüze hükmettiği zamanlardı

Ophelian bu yarışmalara her güçlü kötünün karşısında güçlü bir iyi olabilmeli ki haklar çiğnenmesin, iffete, namusa zarar gelmesin düşüncesi hakimdiAltına aldığı güçlü pazulu civar erkeklerinin sayısı az değildiHer bir galibiyet bulunduğu mekanın ortasına kurulan tahta kütüğe o kişiye ait ok ile çakılıyordu

Ophelian’ın oku maviydi ve üzerinde sallanan bir deniz kabuğu bulunurduOk’un üzerinde Ophelian’ın itibarı yazılı olurdu

Ok her gittiği yerde saygı görmesini sağlayan bir nişan gibiydiÜzerine okuna uygun hep bir mavi üst giyinirdiBileğinde ve pazusunda –O- işareti vardı

İşte o günlerin birinde müsabakaları kazanmış evine dönmüştüHavanın sıcaklığı ile kendini dışarı atmış otların üzerine uzanmıştı

Bir zaman geçmiş aradan ve Opheliaaan, Opheliaaan diye bir ses işitmiş gözlerini açmıştıAkşam olmuş ateşler sönmüş gün geceye ve yıldızlarına kavuşmuştuYıldızları hiç bu kadar güzel gördüğünü hatırlamıyordu

Zarif bir kadın sesi duydu ürperdi ve kulak verdi

Kafese giren kuş uçar mı

Aşk/a düşen yanar mı

Sevdayı bulan kanar mı

Nerdesin aşk bul beni

Bu sözleri işitince heyecan ile ayağa kalktıSesin geldiği yeri çözememiştiYürümeye başladı ses yine o güzel ses tonu ile sesleniyordu

Suları akıtan nehir mi

Rüzgara yol veren sevinç mi

Ağlamayı öğreten sevgi mi

Sevmek neden bana uzaksın

Sözler yukarılardan bir yerden geliyordu heyecanla bağırdı

Ey güzel sözlü tatlı dilber

Yüzünü bana bir göster

İçime işledi o sözler

Sen hangi ülkedensin

Bir süre sessizlik oldu öyle uzun geldi ki bu sessizlik ophelian’a sabırsızlığından tekrar haykırdı

Günü bitiren güzel gece

Yıldızlardan dökülen bir dizi hece

Gel göreyim seni sakince

Beni çıldırtmak mıdır isteğin

Bunları dediği sırada omuzlarına parlak bir taş düştüYere düşen taşı aldı pırıl pırıl parlıyorduO sesi yine duydu

Gözlere uzak mı olmak gerek

Sevmeye yakın mı olmak gerek

Aşk’ı nasıl anlatmak gerek

Gözyaşım sana hediyem olsun

Ophelian başını kaldırıp

Gözyaşın kalp cevherim olsun

Bu gece şükür günüm olsun

Seni karşıma çıkaran geceye selam olsun

Ben gözyaşının tamamını isterim

Yukarıdan o güzel ses

Gözyaşım gönlüme bağlı

Gönlüm sevdaya bağlı

Sevdam geceye bağlı

Sen beni unut git buralardan

Ophelian tam cevap verecek olmuş meşaleler ile gelen arkadaşları

-Ophelian deminden beri seni arıyoruz ya birde kiminle konuşuyordun öyle

-Yok arkadaşlar bir şey yok öylesine yendiğim rakiplerimin ismini sayıyordum

-Boşver daha nicesi var unutursun

Ophelian oradan uzaklaşırken geriye dönüp yıldızlara baktıOnu nasıl unuturdu bir daha onunla karşılaşıp konuşabilir miydi ki acaba

Uğur Demiröz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com