Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mutsuzluk, sevdası

Mutsuzluk Sevdası

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mutsuzluk Sevdası

Endişelerim beni hoyratça esen fırtınalarda savuruyor Yoksa güneş erken mi battı bugün Niçin üşüyorum tüm hücrelerime kadar Parmaklarımın uçları sızlıyor

Aslında sızlayan yüreğimin derinlikleri Hiç sevmiyorum kış mevsimlerini Soğuklarda sanki insanlarda soğuyorlar Sıcak tebessümler kayboluyor

Ben çok mu karamsarım diye hayıflanıyorum çoğu zaman Güzel görmek Güzel düşünmek Geleceğe umutla bakmak varken niçin karamsarsın diyorum

İnsan isterse mutlu olması için onlarca neden var Üzgün olması içinde yüzlerce neden var Ama ben, hep karamsarlığı ümitsizliği kendime en yakın dost edinmişim

Belki de benim mutluluğum, acıları yüreğimin derinliklerinde hissetmemde saklıdır Nasıl sevgiliden ayrı geçen her dakika, elemle birlikte tatlı bir mutluluk tebessümü sunuyorsa bize Benim mutsuzluğumdaki aldığım hazda öyle bir şey olsa gerek

Ümitsizlik dağlarının arkasındaki gül bahçesine, vuslat heyecanını yaşıyorum Ve o bahçede tüm insanlar için güller var Yeterki ulaşmasını bilsinler

Koparmasınlar, ezmesinler, ezdirmesinler

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com