![]() |
Görmek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() GörmekGörmek - Erdi Demirci Bir kış vakti yolda yürüyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -İçerdekiler sesimi duyuyor musunuz? Ses gelmedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Siz gördünüz mi kaza anını -Evet, sizlere de haber veren benim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gördükleri mi ayrıntısına kadar anlattım ![]() ![]() -Kızı çıkardık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arabadaki kız da ölüydü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Biz neden Âdem ile Havva, Kerem ile Şirin, Mecnun ile Leylalın gibi sevgilerini kanıtlamış kişilerin sevgisine erişemedik ![]() ![]() ![]() ![]() 28/11/1997 “ Onlar birbirinin asla kaşını gözünü sevmediler, dış dünyalar farklıydı belki ama umurlarında değildi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabah uyandığımda tek duygu vardı içimde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birincisi gördüklerim gerçekti ![]() ![]() ![]() İkincisi ölenler gerçekten ölü değildi Erdi Demirci |
![]() |
![]() |
|