![]() |
Birde Ben Seni Kendimde Tüketebilsem |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Birde Ben Seni Kendimde Tüketebilsemgidişin nasıl bir ağırlık bilemezsin kalbimde, arkanı dönüp gidişin hiç aklımdan çıkmıyor ki ![]() ![]() ![]() yine sensizliğimin kıyısına oturduğum sıradan gecelerden birindeyim ![]() ![]() ![]() ![]() böyle bir geceydi hatırlarmısın, bu aşkın sonu yok bitsin demiştin ![]() ![]() ![]() elini elimden usulca çekip, gözünde yaşlarla çekip gitmiştin ![]() ![]() ![]() yalnızlığına sarılıyorum, unuttum derken tekrar tekrar yüzüm sana dönüyor, yüzümü saklıyorum yalnızken bile ![]() ![]() ![]() nefretle karıştırıyorum aşkına meze yapıyorum ihanetini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() önce aşkımıza ihanetine takılıyorum, nefretimi kusuyorum aynalara ![]() ![]() yüzüne haykıramadım ki senden nasıl nefret ettiğimi ![]() içimdekileri nasıl dışa vuracağım bilemezken, birgün karşımdaydın ansızın ![]() ![]() deydimi bırakıp gitmene dedim ![]() ![]() ne fark eder ki artık, sen beni o yeni arayışların için bıraktın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aradığın aşkı söyle buldun mu ![]() ![]() ![]() benden uzaklarda mesut oldun mu ![]() ![]() ![]() kendine yeni bir dünya kurdun mu ![]() ![]() ![]() sen benim dünyamı yıkıpta gittin ![]() ![]() ![]() şimdi gelmiş deymedi diyorsun, asla sen gibi olmadı diyorsun hiçkimse ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() git, hiç karşılaşmadık varsayalım seninle ![]() ![]() hiçbir affı yok bu gidişinin, gelişinin de hiçbir teselli edişi yok artık benim için ![]() ![]() ![]() bittin ![]() ![]() ![]() beni de tükettin, kahretsin birde ben seni kendimde tüketebilsem |
![]() |
![]() |
|