Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adına, dosdoğru, kalem, kendim, olmak

Kalem Gibi Dosdoğru Olmak Adına Kendim

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kalem Gibi Dosdoğru Olmak Adına Kendim

Kalem Gibi Dosdoğru Olmak Adına Kendim - Uğur Demiröz

Bugün Monteıgne’nin Denemeler kitabını tekrar okuyordum

Kendisi bölümünü okurken aklıma kendimi tarif etmek geldi

Pilinius’un dediği gibi, herkes kendisi için derstir; elverir ki insan kendini yakından görsün…

İnsanın kendisini anlatmasından daha zor ne olabilir kısaca ama dürüstçe anlatmak adına kendim

Bu sözleri yazarken yazar olarak şu anda sayfadaki kalemin sadece kalemtraş tozuyum

Hayat felsefem; hayatta kaybetsen bile dürüst olarak kaybet bu belki içini acıtır, pişman olursun, keşkeleri sıralarsın ama dürüst olmanın rahatlığını son nefeste hissedersin

Hayata renkli gözlükle bakmayı severdimAma şimdi karakalem bakıyorum beyaz sayfalara buradan karakalemle renkli hissedilen yazılar ve şiirler yazıyorum

Şiir bir arkadaşımdan etkilenmemle ortaya çıktı şiiri çok severdi bana da şiir tavsiye ederdi;

Eskiden yazıp bırakmıştım bir köşeye, şiir yazdığım notları alıp okudum eski günler canlandı gözümde…

Nedense şiirin en güzeli de aşk şiirleriydi beni çok etkiliyordu bu etki benim ilham perime yaklaşmamı sağladı ve burada şiir ve deneme yazmaya başladım yani benden benim kalbimden geçen şiirler, denemeler… kendime kafamda hayal ettiğim bir peri kızı ve tasviri oluştu kendisini hiç görmediğim ama sanki onu tanımışım gibi biri…

Peri kızına idi artık tüm şiirlerim; bu dünyadan olmayan hiç beraber olamayacağım ama sanki beni duyan bir periKalplerdeki periler güzel olursa şiirler ve yazılarda güzel olurmuş; İlham perim içi ve dışı güzel biri oldu hep ve böyle tasavvur ettim öyle de kalacak…

Şiirler ve yazmak asla bitmemeli desem de bazen okumak vede yazmak ruh halime bağlı sıkıyor beni

Okunmak mı, yorumlanmak mı,içini dökmek mi,mesaj verebilmek için mi bu yazılarım diyorum kendi kendime

Bazen hiç ciddiye almadan bazen de bu yazı çok güzel oldu bunun okunması lazım diyerek yazıyorum

Uğur Demiröz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com