![]() |
Gidiyorum Sevgilim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gidiyorum SevgilimTam bir yil oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir an olsunda çikmadilar ![]() ![]() ![]() ![]() sarilip uyudum ![]() ![]() ![]() ![]() oldum ![]() ![]() ![]() ![]() olmadigin kadar yakinken sana söylemek istedigim birkaç sey var ![]() ![]() ![]() ![]() Bazen sinirleniyorum, kiziyorum sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne bu yasadigimiz? Buna bir insan yüregi daha ne kadar katlanabilir ki ben katlanayim? Nereye kadar? ![]() ![]() Çok aci çektim ve hala çekiyorum ![]() ![]() bazen ![]() ![]() ![]() ![]() kabulleniyorum acimi ![]() ![]() ![]() ![]() Seninle oldugum her dakikanin bedelini ödemeye raziyim diyorum ![]() ![]() Yine yagmur yagiyor sevgilim ![]() ![]() ![]() ![]() sarkimiz çaliyor ![]() ![]() ![]() ![]() mutluluk yok ![]() ![]() ![]() ![]() yasayamiyorum sevgilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benim için tek çare seni unutmak ![]() ![]() ![]() ![]() basladigim bu yola artik sensiz devam etmek ![]() ![]() ![]() ![]() Bu gece son kez resimlerine bakip agliyorum ![]() ![]() son defa seni sevdigimi haykiriyorum ![]() ![]() gömmeye yeminler ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Gidiyorum Sevgilim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|