Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
benden, çok, sevdi

O Seni Benden Çok Sevdi

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

O Seni Benden Çok Sevdi

Gözümden akan yaşları alelacele silmeye çalıştım

Ama o kadar çoktu ki bulaşıverdi her yere Temizlemeye çalıştıkça daha çok batar ya hani ortalık Bir türlü yetişemezsin ya Yetişemedim

Yapış yapış bir özlem doldu ciğerlerime Ve ben ağlaya ağlaya boşalttım ciğerlerimi

Kan kaybından kaybettiğim ilk ümit olmayacaktı ya bu Varsın bunu da kaybedeyim dedim Bir eksik bir fazla fark etmeyecek kadar anlamsızlaşmıştı hayatım bir anda Birkaç cümlenin, bir dağı nasıl yıkabileceğini gözlerimle görmesem anlamazdım

Yüreğim kanadı
Kanadı
Kaldıramadı sonra, seni kaybetmeyi
Kan kaybından ölecek son umudum olacağını biliyordu belki
Belki, seni öldürürsem öleceğimi biliyordu
Sustu

Kendi kendine onarmaya çalıştı Gücü yetmezdi oysa bilemezdi ki Bense sadece izledim Nereye kadar direnecekti ve niye bunca çaba, görmek için Şimdiye kadar hiçbir şey için göstermediği bu direnci şaşkınlıkla izledim Kendini yenilemesini, parçalarını birleştirmesini ve sonra geri çekilip gülümseyerek orada duran sana bakmasını izledim Gözlerindeki aşkı Gülümsemesindeki gururu izledim

Bana dönüp bir kez olsun bakmadı Benden yardım istemedi ve bana isyan etmedi ilk kez İlk kez ne yaparsan yap, umurumda değilsin demedi

Anladım ki çabası benim için değildi

O seni benden de çok sevdi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com