Gidenin Arkasından |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gidenin ArkasındanGittin ![]() ![]() Ben arkandan sadece baktım Oysa söyleyecek o kadar çok şeyim vardı ki ![]() ![]() "Gidersen, iyiye dair ne varsa yitireceğim hepsini Gidersen, sönecek içimdeki ateş ve bir daha hiç kimse yakamayacak Gidersen, karanlığa mahkum edeceksin günlerimi O karanlıkta yolumu kaybedeceğim" diyecektim sana KONUŞAMADIM ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() Gidişini görmemek için gözlerimi kapattım Öylesine acıdı ki içim, tutup koparsalardı kolumu, bacağımı bu kadar acı duymazdım Acım yaş olup akmalıydı gözlerimden AĞLAYAMADIM![]() ![]() Gittin ![]() ![]() Seni delicesine bir tutkuyla seviyordum oysa Tutkum seninle olmaktı, tutkum teninde erimek, tutkum hayatı seninle, sadece seninle paylaşmaktı ANLATAMADIM ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() Gidişini önlemek için tutmak vardı ellerinden Ellerim değilmiydi her dokunuşumda seni ürperten? Ürperirdin yine biliyorum Bir kez dokunsam, bir kez tutsam ellerini, gitmek için biriktirdiğin bütün cesaretin kaybolurdu TUTAMADIM ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() Bir yıkım gibiydi gidişin Sen adım adım uzaklaşırken benden, çöküp kaldı bedenim olduğu yere Nice terk edişlere dayanan bu yürek bu kez yenilmişti Bu kadar zayıf değildim ben, kalkmalıydım KALKAMADIM ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() Oysa geldiğin gün gideceğini biliyordum Hazırdım gidişine Kaçak zamanları yaşıyorduk Zaman bitecek, ve sen gidecektin Bense gidişinin ertesi günü hayatıma kaldığım yerden yeniden başlayacaktım BAŞLAYAMADIM ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() Bir şey söyledin mi giderken? 'Kal' dememi isterdin mi? Son bir kez 'seni seviyorum' dedin mi? 'Bekle beni, döneceğim' diye umut verdin mi? Beynim öylesine uğulduyordu ki ![]() ![]() DUYAMADIM ![]()
|
|
|
|