![]() |
Bırak Dağınık Kalsın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bırak Dağınık KalsınBırak! Dokunma! Gidişinle enkaza çevirdiğin ruhumu artık rahat bırak! İstemem toparlamaya çalışma, zaten alışkın kalbim anlamsız yalnızlıklara ![]() Dönüp bakma arkana, sıralama ardı ardına saçma sapan pişmanlık üzgünlük cümlelerini çünkü işe yaramaz daha öncede gördüm bunarı ![]() Yalnızlığımla beni baş başa bırak ve artık defol git ![]() Kahrolası karanlıklara terket beni ![]() Uykusuz gecelere güneşi olmayan Sabahlara hediye et bedenimi ![]() Korkma gelmem peşinden dön demem gitme de demem demeyeceğim ![]() Öylece çek git ![]() Bırak! Dokunma! Gidişinle enkaza çevirdiğin ruhumu artık rahat bırak! Defol git, kapıyı çıkarken açık bırak, belki bir teselli belki bir anı giriverirse diye senden kalan sana ait olan ![]() Hadi işin bittiyse çekte git, yalnızlığımla baş başa bırak beni ![]() Git artık git de bir an önce alışmaya başlayayım güneşsiz sabahlara ![]() kapama! Bırak! Dokunma! Gidişinle enkaza çevirdiğin ruhumu artık rahat bırak! Artık istemiyorum seni hadi defol git kalbimden ve beni artık rahat bırak! |
![]() |
![]() |
|