![]() |
Sensizim Üşüyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sensizim ÜşüyorumSensizim ![]() ![]() Bu sana yazdığım son satırlar ![]() ![]() ![]() Bu dinlediğim son şarkı bizim üstümüze söylenmiş ![]() umutlarıma ![]() de nefret edebilirim birinden ![]() Alın atık üzerimden hayata dair ne varsa ![]() aranızda ![]() ![]() ![]() Sen sanıyorsun ki, kolay geliyor gidişin bana ![]() ![]() gözlerim gülecek mi yeniden sanıyorsun? Söylesene! Sen ne sanıyorsun aşkı, sevgiyi, söylesene! Kolay olan, kaçmaksa, yalansa, vazgeçişse; ben zor olanı seçiyorum ve Seni Hala Seviyorum ![]() Sen öyle san, farzet ki her şey çok kolay ![]() ![]() ![]() bende kalanlarını, yani seni, yani aşkı, yani bizi alamayacaksın benden ![]() ![]() ![]() ![]() vermeyeceğim onları, benim onlar, bana ait ![]() Biliyor musun, acı olan asla gidişin değil ![]() ![]() yanında ben olmayacağım ![]() ![]() olacak yatağında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() işte ilk defa o gün sebepsiz ağlayacağım, o gün yaan yağmur gizlemeyecek gözyaşlarımı ![]() ve o sabah sensiz ve üşümüş uyanacağım! Her şeyin bir bedeli var biliyorum ve bende bu bedeli ödüyorum ![]() sensizlik, yalnızlık, aşksızlık Oysa yüreğim her şeye rağmen mutlu olmanı diliyor ![]() ![]() ![]() ![]() Seni bulduğum yerden başlıyorum yürümeye ![]() ![]() üşüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|