07-11-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bugün Ne Olduysa Oldu Seni Sevdigimi Anladım
Sen uzaksin bana ve bir okadar da yakin  kabullenmek istemedigim, hissetmekten korktugum bir duygu var icimde sana karsi günden güne büyüyen o duygunun vücudumu sarmasini istemiyorum  eger ufacikda olsa bir yer verirsem ona bu zamanla beni kahreder ve ben kendimi asla affetmem   gözlerimi gözlerinden kacirmanin, seni görünce, seninle konusunca heyecanlanmamin, seni düsünmekten büyük bir keyif almamin, seninle birlikte oldugumda
elini tutmak isteyisimin, dudagina bir buse kondurmak isteyisimin, bunlarin hepsinin bir nedeni olmali   ve bunlarin ötesinde ne hissedersem hissedeyim, sadece bu hissettiklerimin bende gizli kalacagini, ne olursa olsun senin bunlari asla öGrenmemen gerektiginin bilincindeyim   bu yaziyi oturmus sana yaziyorum iste   belki bir gün olurda bir tesadüf eseri eline gecer bu yazi ve sen bunu okurken yazarina takilir gözlerin, sasirirsin benim adimi orda görünce ve belki merak edersin bunun kime yazildigini   bilemezsinki o yazinin senin icin
yazildigini   her misrasinda, her kelimesinde senin oldugunu
bilseydin ne hissederdinki, bunu bilmeyi isterdim ufacikta olsa yüreginde benim icin ne hissettigini, zaman zaman beni düsünüp düsünmedigini, hepsini bilmek isterdim   ama bunlari senden duymak istemezdim isterdim ki martilar fisildasin beni sevdigini, denizler senfoni orkestrasi kursunlar senin bana sevgini anlatacak, yildizlar kayarken beni sevdigini cizsinler gökyüzüne yada gözlerin
gözlerimdeyken seni seviyorum de icinden, ben onu hissederim
imkansizliklar kahrediyor beni   ama yinede sikayetci degilim zaten istesekte seninle iki cilgin asik olamiyacagimizin farkindayim
bu duygu beni korkutuyor ve rahatsiz ediyor cünkü dogru degil  ne dogru ki hayatda zaten  sana yazildigini bilmedigin ve belki hic haberin bile olmiyacak bir yazi birakiyorum  su an beni duymasanda, ve bunu hic bir zaman bilmeyecek ve anlamiyacak olsanda ilk ve son kez söylüyorum bunu ''seni seviyorum herseye ragmen''        bilinmeyene   
|
|
|