![]() |
Eğil Alnından Öpeyim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eğil Alnından Öpeyim![]() Aç olmak gibi ekmeğe, yanmak kavrulmak gibi öksüz, yetim öyle sessiz Haritadan silinmek gibi sevdim seni; Coğrafyasız kimliksiz Yüreğine, coşkuna; adına beni yaşayışına, sesinin her bir tonuna; gülüşüne, bakışına, tavrına; varlığına bağımlı, sana aşığım, anladın mı? Önce alnımdan öp, sonra sımsıkı sarıl Çok özledim seni Kalbin, ruhun, bedenin; bugünün, geçmişin her şeyin benim! Kalbim, ruhum, bedenim; bugünüm, geçmişim; her şeyim senin Bu mühürle bağlanıyorum sana; Benimsin, seninim Üzüyorum tutkumdan; sanki her şey bitti, seni buldum; silindi diğer tüm canlılar ![]() Ben sana mühürlendim ![]() Biliyorum Biliyordum da Ve sadece ben bilmeliyim Ben ve sen! Biz ya da! Kirlenmemeli, bulaşmamalı kimse Tüm ağrımı, sancımı, acımı saracaksın sanki ![]() ![]() Yıllarca aynı yastığa baş koymuş da hiç küsmemiş gibi, yaşlanmış, toprak olmuş, yine sana doğmuş gibi Anladım ![]() ![]() Korkuyorum sarıl bana nolur! Rüya gibi Yere basmıyor adımlarım ![]() Ben ![]() ![]() Şük Bana hayatımın en güzel varlığını verdiği için! Dünya burada sona erdi; ötesi yok! Yaşam seninle başladı; gerisi yok! herşeyim oldun ![]() Artık ağlıyorum ![]() ![]() ![]() İlk kez mutluluğum gözyaşı oldu ![]() SENI COK SEVIYORUM ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|