![]() |
Acemi Aşık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acemi AşıkAcemi Aşık Günler geçiyor arkasına bakmadan, bana bile aldırmadan ![]() ![]() ![]() Sağır karanlıklara haykırıyorum seni, onlar bile duymamazlığa geliyorlar ![]() Paylaşamıyorum deliliklerimi; kalıyorum sanrılarımla baş başa& ve seninle& İçim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öyle ellerindeki kalbim, fark etmeden eziyorsun ![]() ![]() Söylenen her sözcük kanatıyor beni ![]() ![]() ![]() "UZAK DUR BENDEN, YAŞA HAYATINI!" diyorsun ![]() BUNU KOLAY SANIYOR VE YANILIYORSUN ![]() ![]() ![]() İkilemler içindeyken sen oluyorsun; ol istiyorum olmuyorsun ![]() ![]() Biliyorum, en çok kendini koruyorsun ![]() Ve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa ben acemi, oysa ben yeni katılmışım, sadece öğrenmeye çalışıyorum ![]() Belli ki öğrenmemem gereken bir oyunun başlangıcında inatla savaşıyorum, kuralları öğrenebilmek için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saatler kovalıyor, dakikalar koşuyor ve saniyeler sayılamıyor ![]() FARKET! ![]() ![]() SUS!!! SÖYLEME!!!! Kanatacaksa sözlerin ve kolay sanacaksan yaşadıkları mı, GİT! ![]() ![]() ![]() ![]() Öğretme oyunun kurallarını ![]() ![]() ![]() GİT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [IMG]http://rds ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|