Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kırlangıçların, ömrü

Kırlangıçların Ömrü

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kırlangıçların Ömrü

günlerden bir gün diyelim ki yaz

Kirlangacin biri bir adama asik olmusVe adamin pencerisinin önüne konup adama söyle demis:
-"Ben seni cok seviyorum lütfen penceyi acip beni iceri al da birlikte yasayalim" Adam:
-"Olmaz alamamSen bir kussun hic bir kus adama asik olur mu?"
kirlangic bir süre sonra yine gelmis:
-"Lütfen pencereyi acip beni iceri al birlikte yasarizHem ben sana dost ve arkadas olurum caninda sikilmaz birlikte yasar gideriz" Adam:
-"Olmaz alamamGit basimdan"diye cevap vermis

Zaman gecmisSonbahar yaklasmiskirlangic ücüncü ve son defa penceresinin önüne konup tekrar söyle demis:

-"Lütfen beni iceri alArtik soguklarda basladi,disarida kalamam biliyorsun ben sicak havalarda yasayabilirim sadeceBeni iceri almazsan baska sicak ülkelere gitmek zorunda kalirimLütfen beni iceri al da burada kalayimBirlikte yemek yer omuzuna konar seni neselendirir sana yarenlik ederimHem sende benim gibi yanlizsin" Adam:
-"Git derhal basimdan!Ben yanliz kalirim"demis ve kusu kovmus
kirlangicda bu cevap üzerine üzüntülü bir sekilde ucmus ve uzaklara gitmisAdam kirlangic uzaklara gittikten sonra düsünmüs:
-"Ben ne kadar aptal,ne kadar akilsiz bir adamim,niye kirlangicla birlikte kalmayi kabul etmedim? Ne güzel birlikte kalirdik", demis kendi kendine ve cok pisman olmusPisman olmus ama is isten gecmisKendi kendine
-"Nasil olsa sicaklar baslayinca kirlangicim yine gelir bende onu iceri alir birlikte mutlu bir hayat sürerim" demis

Ve pencerisini sonuna kadar acip beklemeye baslamisYazin gelmesiyle kirlangiclarda gelmeye baslamisAma onun kirlangici gelmemisYazin sonuna kadar hic pencerisini kapatmadan basinda beklemis ama bosunakirlangic yokmusGelen kirlangiclara sormus ama onun kirlangicini gören olmamisSonunda bir bilge kisiye halini danismak ve ondan bilgi almak icin gitmisBilge kisiye anlattiktan sonra bilge kisi ona söyle demis:

-"KIRLANGICLARIN ÖMRÜ 6 AYDIR

Hayatta bazi firsatlar vardir,ömründe bir defa gecer ve degerlendiremezsen ucup giderHayatta bazi insanlar vardir,ömründe bir kez karsisina cikar ve fark edemezsin,degerini bilemezsen,ucup giderVe asla geri gelmezlerDikkatli olunFarkinda olunVe bir düsünün acaba kac kirlangici kovaladiniz pencerinizden bugünde degin??

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com