![]() |
Kırlangıçların Ömrü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kırlangıçların Ömrügünlerden bir gün diyelim ki yaz ![]() ![]() ![]() Kirlangacin biri bir adama asik olmus ![]() -"Ben seni cok seviyorum lütfen penceyi acip beni iceri al da birlikte yasayalim ![]() -"Olmaz alamam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kirlangic bir süre sonra yine gelmis: -"Lütfen pencereyi acip beni iceri al birlikte yasariz ![]() ![]() ![]() -"Olmaz alamam ![]() ![]() ![]() ![]() Zaman gecmis ![]() ![]() ![]() ![]() -"Lütfen beni iceri al ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -"Git derhal basimdan! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kirlangicda bu cevap üzerine üzüntülü bir sekilde ucmus ve uzaklara gitmis ![]() -"Ben ne kadar aptal,ne kadar akilsiz bir adamim,niye kirlangicla birlikte kalmayi kabul etmedim? Ne güzel birlikte kalirdik", demis kendi kendine ve cok pisman olmus ![]() ![]() -"Nasil olsa sicaklar baslayinca kirlangicim yine gelir bende onu iceri alir birlikte mutlu bir hayat sürerim" demis ![]() Ve pencerisini sonuna kadar acip beklemeye baslamis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -"KIRLANGICLARIN ÖMRÜ 6 AYDIR ![]() ![]() ![]() Hayatta bazi firsatlar vardir,ömründe bir defa gecer ve degerlendiremezsen ucup gider ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|