Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
diyenelre, hasta, olsun, oluyorum, saatler

Saatler Olsun Diyenelre Hasta Oluyorum

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Saatler Olsun Diyenelre Hasta Oluyorum

Bu gün benim icin bayagi degisik gecti ve sanirim önümüzdeki günlerdede böyle gececege benziyor

Konuya geleyim ;

Yaklasik 2 seneden beri sac uzatiyorum, haliyle beni taniyan herkes uzun sacli olarak biliyor Bugün radikal bir kararla saclarimi kestirme karari aldim ve kisacik kestirdim Herhalde yerde kesilen saclarimla bir yastik yapilirdi

Bizim hain berberde hem kesiyor hemde pis pis siritiyor kendisi yakin arkadasim olur Utanmadan bana hep bu ani bekliyordum diyor ne yapsin 2 senedir adama kurus para vermiyorum ense kili aldirmak bele$

Basladi kesmeye bide diyor önce biraz oynuyayim sekilden sekle soktu bir ordan kes bir buradan, saclar gittikce aynadaki adama ben bile yabanci gözüyle bakmadim diil o kadar alismistimki uzun sacli halime

Neyse olan oldu gecmis olsun Ehh yeni imajimda hic fena olmadi yani

Ben basladim turlamaya abi kimi görsem önce pis pis siritiyor sonrada saatler olsun diyor, ehh haliye ben bile kendimi yadirgadim onlarada degisik geldi

Bugün haci mevlüdü vardi camide orada takildim zaten hele yasca büyüklerin saatler olsunlarinin ardindan adim gibi eminim iclerinden ha $öyleeee $simdi adama benzedin diyorlardi

Ne diyeyim kökü bende elbet uzar yine
©LEVIS-501

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com