![]() |
Bu Gece Susalim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Gece SusalimBu gece susalım ![]() ![]() bir tane daha ![]() ![]() ![]() Bu gece susalım ![]() ![]() herşeyin en derininde, ya sonra? Sonrası yok ![]() ![]() ![]() ![]() Ellerime bakıyorsun ![]() ![]() Ben seviyorum Sen izliyorsun ![]() ![]() ![]() Bu gece uyuyalım ![]() bir tane daha ![]() ![]() ![]() Konuşuyorsun ![]() Sevebilir misin konuşunca? Ve durur mu zaman gecenin en çocuk saatinde -Bir çocuk ağlar- Bu gece konuşalım ![]() bir tane daha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüzüme bakıyorsun ![]() ![]() ![]() Sen seviyorsun Ben izliyorum İlaçlarımı aldım ![]() Alınca geçer mi? Bütün herşey bir anda yok olur mu sahiden ve sever mi bir kadın gecenin en yalnız saatinde ![]() ![]() ![]() Bu gece gülelim ![]() bir tane daha ![]() ![]() ![]() Sonrası yok, öyle işte ![]() ![]() ![]() Sesim çıkmıyor ![]() Ve yüzümü nereye saklasam geçmiyor ![]() Sana baksam olmuyor Ona bakınca Gece saatlerinden utanıyor Sevsem Hiçbirşey kabul etmiyor gözlerim Bu gece öyle duralım ![]() ![]() ![]() ![]() tane daha, ardından bir tane daha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevmiyorum ![]() Bu sevgi değil ![]() ![]() Yalnızlığın en gecesinde bir saat "tik- tak"larına yenilmiş ![]() Ve sonunda sesi çıkmaz olmuş, sevmemiş ![]() Ne gecesini zamanın, ne gündüzünü ve zaman intikam alınca durmuş saat bir kadının erkek yerinde ![]() ![]() ![]() Bu gece sevelim ![]() ![]() ![]() bitecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seviyorum ![]() ![]() ![]() En çocuk yerinde zamanın ve beni en sevmediğin yerimde ![]() Seviyorum Gecenin utanan saatlerinde susunca konuşunca durunca bir zamanın en kadın saatinde ![]() ![]() ![]() Gözlerim kan çanak ve sen sessiz bir tavşan uykusuyla sıçramalarda ![]() ![]() ![]() Ben severken Sen uyurken ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|