Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anahtar, sözcüktür, yaşamda

Anahtar Bu Ne Anahtar Sözcüktür Yaşamda

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Anahtar Bu Ne Anahtar Sözcüktür Yaşamda

arkadaslar diger mesajimdada yazdigim gibi aslinda burda önce mehmetzengin arkadasinda benden önce main-boarda ekledigi Bir A$k hikayesini yazdim ama mehmetzengin abinin yazdigini görmemisim diye sildim bende Hincal abinin diger bi yazisini paylasiyorum insallah bana kizmaz

AnahtarBu ne anahtar sözcüktür,ya$amda
Anahtar sözcügünü ilk düsündügümde 60´li yillardi ve ben üniversitedeydim
Düsündüren bir filmdiAnahtarThe Key!
Sophia Loren bir italyan kizini oynuyorduEvinin anahtari bir sava$ gemisi kaptanindan ötekine devroluyordu hepDönülmesi cok güc bir görev icin denize acilan kaptanin anahtari,yeni kaptana geciyordu
Atilla(hincal abini samimi arkadasi) daha iyi hatirlarKaptanlar mi birbirlerine devrediyorlardi anahtariYoksa onlarin ölüme gittigini bilen Sophia mi,her yeni gelen kaptana bu ölümler dünyasinda bir kisa mutluluk yasatmak icin kendi veriyordu bilmem
Bildigim, anahtari kullanan hem evin hem Sophia´nin sahibi oluyordu
Yani anahtar müthis bir simgeydi
iki insanin yasamlarini birlestirmesine neden ´´evlenmek´´ demisiz?
Evlenmek,cünkü,evin anahtarinin iki olmasiAnahtar,evin iki sahibi oldugunun simgesiEvlenmenin simgesiYani alyanstan(yüzük yani) cok daha anlamli aslinda
Anahtari veridnizmi,´evli´siniz demektirBelediye Ba$kani onasin,onamasin
´´Her eve gelisimde kapiyi anahtarla acmaktan yoruldum,´´ demistim´´Ne güzeldir zili calmak ve size birinin kapiyi acmasi´´
Bunu saglamak icin anahtari bir baskasina vermeniz gerekirKi gelsin sizden önce eveEvi isitsinSimsicak yapsinYuva yapsinKapiyi caldiginizda ko$sun,kucaklasin kapida sizi
Mutluluk tariflerinden biri bu mu acaba?
Birisini bulursunuz
´´i$te bu!´´ dersiniz
Anahtari verirsiniz Bu özgürlügünüzü terk edisiniz anlamina gelirBu yüzük vermeden de öte bir sadakat yeminidir
Anahtar vermek,´´ Canin ne zaman isterse gelBu evde seni üzecek tatsiz bir sürprizle karsilasmayacaksin,´´ demektir
O andan itibaren anahtari verdiginiz özgürdür artk,siz kendinizi baglarkenistedigi zaman gelir ve istedigi evi bulurBulacagindan emin olarak
Özgürlügünden vazgecmesi insanin hayatta yapacagi en büyük fedakarliktirve bu büyük fedakarlik sizide beklentilere iter tabii
Gecenin bir vakti evin önünde,arabanizdan inerken,evin isiklarini yanik bulmayi istersinizSadece bunu istersiniz´´Evde biri varKapiyi caldiginizda keyif cigliklari atarak kosacak,boynunuza sarilacak,´´ diye düsünürsünüz,Isigi gördünüzmü,sokagin ayazini yasamazsiniz bileÖylesine isitir icinizi camlardan sizan lo$ i$ik demetleri
Bu anahtarin en mutlu anidirAma her zaman böyle olmaz
365 gün beklersinizBitmez günler,bitmez geceler beklersiniz Her eve yaklasidiginizda o i$iklari görmek istersiniz pencerelerdeBulamazsiniz
KaranlikHep karanliktir kahrolasi camlarO anahtar kullanilmazSiz her an kullanilacakmis gibi yasadiginiz haldeUmutsuzca bekleyerekSiz verdiginiz anahtara teslim olmu$sunuzdurO,anahtarla özgür
Sonra bir gün sabriniz ta$ar
´´Ver anahtarimi geri´´ dersiniz
´´Ver anahtarimi geri´´
Gencler!
Her ya$tan gencler!
Size en büyük agabey tavsiyesiSakin ola anahtarinizi kolay kolay kimseye vermeyinNasil olsa gelmeden önce telefon ediyorO zaman anahtara ne gerek var?
Anahtarinizi birisine vermek,yasam düzeninizi tepetaklak etmektirHayattaki en büyük fedakarliklardan biridir,insanin yasamini birisi icin tepetaklak etmesi
Anahtari verdinizmi,kendi hayatinizi degil,onunkini yasiyor olursunuz aslinda
Anahtar,sevgiliye en büyük armagandirCünkü hayatinizin en büyük fedakarligidir,evinizde özgürlügünüzden vazgecmek
Büyük fedakarliklar,büyük beklentilere sebep olur
Karsilanmayan beklentiler de iliskilerin sonunu getirir
O zaman
Anahtariniz sizde kalsinKapiyi calinca acarsinizCaniniz isterse acarsiniz! O cani isteyince geliyorsa
Saglikli bir iliski icin
O ne kadar özgürse,siz de o kadar hür olmalisiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com