![]() |
Sensizlik Dedikleri Belkide |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sensizlik Dedikleri BelkideSeni düşünerek acı çekiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() gidiyor ![]() ![]() ![]() birbirine çok benzeyen iki kelime ![]() ![]() Seni tanıdığımda gözlerini düşünüyordum ![]() dalgalanıp,yüzüme vurduğunu düşlüyordum ![]() ![]() ![]() ![]() bitmeyeceğini düşünüyordum ![]() düşünüyorum ![]() ![]() istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arabalar,ağaçlar,bir yere yetişmek için koşuşturan insanlar yok ![]() için dünya,senden ve bana bıraktığın acılardan ibaret ![]() hiçbir şey yok ![]() ![]() yaşları var ![]() ![]() boyu umutsuzluklar var ![]() ![]() ![]() Seviyorum biliyor musun?Evde yalnız kalmayı ![]() uyumayı ![]() okumayı ![]() ![]() olmayacaksın bundan sonra ![]() ![]() yerlerde iyi insanlarla iyi şeyler yapmaya da gerek yok ![]() olmayacaksın bundan sonra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gözlerindi,ellerindi hayat nefesindi birazda ![]() Kimseye kızmıyorum ![]() sevgililere,birlikte yemek yapanlara ![]() ![]() aralarından bir gölge gibi ![]() ![]() avare avare geziyorum ![]() dinliyorum ![]() ![]() işli,yorum seni ![]() ![]() kalıyorum,susuz kalıyorum bile bile ![]() ![]() içkileri deviriyorum ![]() ![]() kalbime aldırmadan ![]() Çünkü bunların hepsi senin bana emanet ettiğin güzel kötülükler ![]() dünyayı sen hediye ettin bana ![]() dünyayı da seviyorum ![]() ![]() söz verdiğim gibi ![]() ![]() ![]() Senin başka biriyle gitmene kızmıyorum biliyor musun ![]() yerlerde,güzel insanlarla,güzel şeyler yapmana da kızmıyorum ![]() güzellikleri doğuştan hak ediyorsun ![]() kimsenin ulaşamayacağı kadar ![]() Seni rüyalarımda gülerken görüyorum hep (gülerken gözlerin ne kadar da güzel oluyor) ![]() görüyorum ![]() ![]() kendimi,bağırıyorum atarken ![]() tek ![]() ![]() ![]() Rüyalarım böyle ![]() Hayatım farklımı sanıyorsun ![]() sıkıyorum,sinirlenip bağırıyorum ![]() ![]() kadar umursamaz oldum bu aralar böyle ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|