![]() |
Bir Yaşanılamayanın Parantez İçleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Yaşanılamayanın Parantez İçleriSoğuktu hava o zaman da şimdiler gibi ama biz üşümezdik ![]() hastalanmaktan korkmadan oyunlar oynardık ![]() seninse yorulmaz çocuk heveslerin vardı ![]() öylesine masumdun ![]() eğlenceli ve ürkütücü ![]() aniden; a çocuk ya tutmak isterken sen de benimle düşersen) Evet itiraf ediyorum muzip bir çocuk gibi sevdim seni ve utanıp yenemedikçe kendimi seni gönderdim ![]() hak verişim ![]() bile değildim) Acıtmak için sarf edilmemişti sözlerim çocuk bakışların aldanıp da küsmesin istedim ![]() ![]() düşlememiştim ![]() Sonunda seni de ürpertti değil mi, kendime terk edilişlerim? Bu yüzden mi bana kendimi ödettin (Gitti gözleri zafer parıltısı çocuk gülüşümü elinde taşıyıp) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() üstünü örtsem ne fark eder; uyandığında yine ben olmayacağım ki ![]() kadar seni beklesem ne fark eder; yarınımızda biz yokuz ki ![]() yeniden bize dair ne fark eder; İnanmadığın masallar korkularını savuşturamaz ki ![]() ![]() hala bitmedi mi? Anla artık sana dairliğim tükendi) Şimdi dön diyemezsin bana ![]() duvarlardan söküldü, bir zaman geçmek bilmeyen saatler ![]() kaldı sadece, Bir de ikimize rağmen karartılamamış gülümsemeler ![]() Bak son yazısı da belirdi, perdelerdeki ışık dindi ![]() affebilmek gerekli her şeyi ![]() ![]() ![]() Kar yağarken başlayamamıştık; kar yağarken bitsin bari (Tam da şimdi, hadi son kez öp duvarlarını ve son kez çarp kapıları ![]() kelimelerimin anlamları |
![]() |
![]() |
|