|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
arasında, birini, etmek, geldinizmi, gidip, nefret, sevmekle |
![]() |
Birini Sevmekle Nefret Etmek Arasında Gidip Geldinizmi Hiç |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Birini Sevmekle Nefret Etmek Arasında Gidip Geldinizmi HiçDüşünün ![]() ![]() ![]() Birini çok ama çok seviyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Sanırım kıymet derecesini ifade edebilmişimdir!?!?!?!) Onu bu kadar çok severken herşeyden önde herşeyin üstünde tutarken onun üzerine titrerken onu kendinizden bile sakınırken ; Bazı şeyler yüzünden (NE GİBİ MESELA DİYCEKSİNİZ HALİYLE) Onun geçmişiyle alakalı bazı şeyler yüzünden ondan bir o kadar da nefret ediyorsunuz ![]() ![]() ![]() Tabiiki kimseyi geçmişiyle yargılamayacak kadar açık fikirli ve mantıklı bir insansınız ve bunu bilinçli de yapmıyorsunuz AMA İnsansınız nihayetinde ![]() ![]() ![]() Bilinçaltınıza hakim olamıyorsunuz ![]() Sizin kimliğinize kişiliğinize yaşam biçiminize çok aykırı ve çok uzak olan bazı şeylerin onun geçmişinde var olduğunu bilmek sizi ondan uzaklaştırıyo ondan tiksinmenize neden oluyo ![]() HAAAA o zaman diceksiniz ki o zaman neden ondan uzaklaşmıyosun madem kki bunlar böle DEDİM YA ![]() ![]() ![]() ONU çok seviyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BÖYLE BİR DURUMDA tarifsiz bir sevgi ve nefret arasında gidip geliyorsunuz ![]() ![]() ![]() Sahili yalayan dalgalar gibi bi ona çok yakın bir de ona çok uzak oluyorsunuz ![]() ![]() Ve tıpkı o dalgalar gibi bunu her yaptıınızda onu biraz daha aşındırıyor yıpratıyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BENCE Siz siz olun arkadaşlar önceliklikle değer yargılarınızı ve tahammül sınırlarınızı bi netleştirin ![]() ![]() ![]() HAyata dair olan herşeyle ilgili ama ondan sonra aşkınızı birine takdim edin ![]() ![]() Bu sadece benim naçizane bir fikrim o kadar ![]() ![]() ![]() BU SAYFANIN AMACI NE Kİ ZATEN DEĞİLMİ? eğer paylaşmıyacaksak? Zaman ayırıp bunu okuyan herkese teşekkürler ![]() Sevgiler arkadaşlar |
![]() |
![]() |
|