Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arasında, birini, etmek, geldinizmi, gidip, nefret, sevmekle

Birini Sevmekle Nefret Etmek Arasında Gidip Geldinizmi Hiç

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Birini Sevmekle Nefret Etmek Arasında Gidip Geldinizmi Hiç

Düşünün

Birini çok ama çok seviyorsunuzÖylesine ki o hayattaki en değerli varlığınızÇoğu insan için zor olan bişeyi dahi başarmışsınızKendinizden bile önde tutuyorsunuz onu o derece kıymetli yani
(Sanırım kıymet derecesini ifade edebilmişimdir!?!?!?!)

Onu bu kadar çok severken herşeyden önde herşeyin üstünde tutarken onun üzerine titrerken onu kendinizden bile sakınırken ;
Bazı şeyler yüzünden (NE GİBİ MESELA DİYCEKSİNİZ HALİYLE)
Onun geçmişiyle alakalı bazı şeyler yüzünden ondan bir o kadar da nefret ediyorsunuz
Tabiiki kimseyi geçmişiyle yargılamayacak kadar açık fikirli ve mantıklı bir insansınız ve bunu bilinçli de yapmıyorsunuz AMA
İnsansınız nihayetinde
Bilinçaltınıza hakim olamıyorsunuz
Sizin kimliğinize kişiliğinize yaşam biçiminize çok aykırı ve çok uzak olan bazı şeylerin onun geçmişinde var olduğunu bilmek sizi ondan uzaklaştırıyo ondan tiksinmenize neden oluyo
HAAAA o zaman diceksiniz ki o zaman neden ondan uzaklaşmıyosun madem kki bunlar böle
DEDİM YA
ONU çok seviyorsunuzmantığınız (bilinç altına bağlı olan kısmı) ondan uzak dur derken , insanı değerlerle bezenmiş mantığınız böyle birşey yapmanın son derece büyük bir danalık olacağını söylüyoKalbinizse külli onun yanında
BÖYLE BİR DURUMDA
tarifsiz bir sevgi ve nefret arasında gidip geliyorsunuz
Sahili yalayan dalgalar gibi bi ona çok yakın bir de ona çok uzak oluyorsunuz
Ve tıpkı o dalgalar gibi bunu her yaptıınızda onu biraz daha aşındırıyor yıpratıyorsunuzOna olan sevginiz yüzünden de kendinizi tabiii
BENCE
Siz siz olun arkadaşlar
önceliklikle değer yargılarınızı ve tahammül sınırlarınızı bi netleştirin
HAyata dair olan herşeyle ilgili ama
ondan sonra aşkınızı birine takdim edin
Bu sadece benim naçizane bir fikrim o kadarBelki bana katılanlar belki de bunları yanlış bulup beni eleştirenler olacak ama
BU SAYFANIN AMACI NE Kİ ZATEN DEĞİLMİ? eğer paylaşmıyacaksak?
Zaman ayırıp bunu okuyan herkese teşekkürler
Sevgiler arkadaşlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com