Duygular Dökülüyor 1 |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Duygular Dökülüyor 1duygular dökülüyor bir kaç bar4daktan fazla kırmızı şarap içtikten sonra beyaz şarapla yoluma devam ederken 2005 'in son günlerinde aklımda sevgi var ve hoşlandığım bir isim ![]() arada bir içtiğim sigaram elimde, malboro içiyorum bugun ama alışmamışım ben ucuz ve zehirli sigaralar bana daha güzel geliyor, neden bilmiyorum ![]() ama önemi yok hepsi aynı işi görüyor![]() ![]() şuanda elimde bahar sigarası var ![]() sevgi nedir deseler aklımda iki şeyin toplamı demek için sabırsızlanan bir cümle var ![]() "sevgi = sadizm + mazoşizm" acı çekiyorum , acı çektiriyorum ![]() ![]() evet bayanlar baylar ben seviyorum ![]() hemde gökhan kırdarın fayton isimli albümüyle![]() =)Can dündarın 2004 yılında yazıdığı bir kitabında geçmişten günümüze seviginin gelişiminden bahseder zaten bilirsinizki kendisi sosyologtur ![]() o kitapta 1938 den buyana aşktan bahseder bir bölümünde kız sever mendile sevdiğinin adının baş harflerini yada adını yazar ona cumbalı pencereden atar ![]() erkek sever kaçamak bakışlarla sevdiğine bakar![]() ![]() arada ki dönemleri atlıyorum ama merak edenlere daha sonra anlatabilirim, oradaki şimdiye kadar olan dönemleri ![]() ![]() yılllardır belki yüzyıllardır ![]() erkekler şıpsevdi olarak tanımlanır![]() bu yanlış değildir![]() ![]() ama doğruda değildir ![]() ![]() her nefeste, her bir fırtta =) bir kaç alveol daha komaya giriyor ![]() ![]() neyse![]() ![]() 2001 yılında öğrendiğim birşey bir elin parmakları bir değil erkeklerde öyledir ![]() ![]() şimdi çok daha iyi anlıyorum Ece AYHAN'ı , Can Yücel'i ![]() ![]() ahhh!! ah!!neyse konuya dönmek en güzeli ![]() ![]() sevgi demiştim sevdiğimle birlikte ![]() ![]() evet seni seviyorum ![]() ama neden diye sorma![]() ![]() sevmek ne güzel şey hep aklımdasın![]() sesini duymak güzel![]() telefonda adını görmek güzel![]()
|
|
|
|