![]() |
Seni Yok Saydım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Yok SaydımSen bende uzak kaldın ![]() yakınımdaki seni tanımadığımsın ![]() Sen benim uzaklarımda kalan sevgilisin ![]() Uzaklardan gelip, yüreğime akan sevgili ![]() Hep var olan ama asla var olamayan ![]() Seni yok sayarak yaşamıma kattım ![]() Sana düşler yakmadım geceler boyu ![]() Şarkılar tutmadım fal olsun diye ![]() Eksiktin ve eksik girdin yaşamıma ![]() Sen aşkın acemisisin sevgili ![]() ![]() Öfkelerim var sana, içime sığdıramadığım ![]() ![]() ![]() Sen istemedikten sonra Sen özlemedikten sonra ![]() ![]() Niye ki sitemim Halbuki resimlerin! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benim uçurtmam yok sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() Sen aşkın acemisisin sevgili ![]() ![]() Oysa aşk yürek ister ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa,seni çok seviyorum demiştin ![]() Hayır ![]() ![]() Sevmek akıldan çıkaramamaktır ![]() Sevmek , deli rüzgarda koşmaktır ![]() Sevmek ![]() ![]() Sevmek, gözden göze akmaktır ![]() Sevmek, bir yürek çarpıntısıdır ![]() Sen aşkın acemisisin sevgili ![]() ![]() Ben seni yok saydım ![]() ![]() ![]() ![]() Sen aşka koşamadın sevgili ![]() ![]() Rüzgar seni korkutur ![]() ![]() Ben seni yok saydım ![]() Sen aşkın acemisisin sevgili ![]() ![]() Yüreğin yüreğime gecikti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben seni yok saydım ![]() Sen aşkın acemisisin ![]() ![]() Benim uçurtmam yok sevgili ![]() ![]() ![]() Ta derinlerime gizlediğim, yaşadığım aşklarım var ![]() Bir de, bir de yaşayamadığım aşklarım var ![]() |
![]() |
![]() |
|