Yüreğime Yağmurlar Yağar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreğime Yağmurlar YağarSen neyimsin bilemiyorum ![]() ![]() Sen biliyorsan bir ses ver bana![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kocaman bir sessizlikti yaşamlarımız, çoğu zaman kimse birbirinin sesini duymadı, aslında duyuyor dediklerimiz bile çok uzaktaydı ![]() ![]() Ben, bir tek sana sesleniyorum tüm gücümle ve şimdi duymanı istiyorum ne olur dur dinle ![]() ![]() Kaç mevsim sığar bir ömre yada bir ömür kaç mevsimliktir ? Sen, yaşadığım en güzel dört mevsim, yüreğime ekip, göz yaşlarımla beslediğim en büyük sevdasın Bazen kilometrelerce uzak, bazen aldığım nefes kadar yakınsın ![]() ![]() Uzak diyarlardan gelen sesinin merhabasıyla gelir konar yüreğime kelebekler ![]() ![]() Engin denizlerin ortasında, yarışır bulurum kendimi Korkutmaz suların rengi ve derinliği, tıpkı sana duyduğum sevgi gibi ![]() Nice bir zaman sonra, dans ettiğim beyaz köpüklü dalgalar, bilmediğim bir çölün kızgın kumlarına bırakır beni ![]() Kervanlarla yolculuk ederken bulurum kendimi![]() Sen neyimsin hala çözemem![]() ![]() ![]() Bir an, bir Dua sesi getirir kendime beni ![]() ![]() Kurduğum hayal sona erer, gerçeğe dönüşür duygular, sen yoksun , yaşadığım hayal kırıklığıyla, hüzün yine kapımı çalar ![]() ![]() Gözlerimde dolu misali birikir yaşlar ve sen bilmezsin, Yüreğime yağmurlar yağar ![]() ![]() Yağan yağmurlarla gelen sonbaharda , daracık bir patika yolunda yürür bulurum kendimi ![]() Ağaçlar yapraksız kalmış yine, sensiz ben gibi![]() Üzerine basmaya kıyamadığım sarı, kırmızı yaprakların sesleri, alır götürür geçmiş zamanlara beni![]() ![]() Düşen bir dal parçasıyla boğazımda düğümlenir tarifsiz duygular ve gözlerimde birikir yaşlar , Yüreğime yeniden yağmurlar yağar![]() ![]() Bir dağ başı yalnızlığı yaşıyor yüreğim ![]() ![]() Dağ başı yalnızlığı ölümden beter Yumruklarımı sıkıyor, avazım çıktığı kadar bağırıyorum![]() "SENİ ÇOK SEVİYORUM" Sesimin yankısıyla çığlar düşüyor eteklerime Yollarımda karlar, yollarımda kara yazım var Gel desem, gelemezsin Gel desen ayaklarımda buzdan prangalar Gözlerime hapsettiğim yaşlar, Ve yüreğime yeniden yağmurlar yağar ![]() ![]() Mevsimler geliyor ve geçiyor hayatımdan Bir yarım hep eksik ![]() Bir yanım hep sensiz kalıyorGörmüyorsun ![]() ! Duymuyorsun ![]() ! Yüreğime yağmurlar yağıyor Yağmurlar yüreğime ağlıyor, VE SEN HALA NEYİMSİN BİLEMİYORUM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|