Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
yağar, yağmurlar, yüreğime

Yüreğime Yağmurlar Yağar

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yüreğime Yağmurlar Yağar

Sen neyimsin bilemiyorumSen biliyorsan bir ses ver bana
Kocaman bir sessizlikti yaşamlarımız, çoğu zaman kimse birbirinin sesini duymadı, aslında duyuyor dediklerimiz bile çok uzaktaydı
Ben, bir tek sana sesleniyorum tüm gücümle ve şimdi duymanı istiyorum ne olur dur dinle
Kaç mevsim sığar bir ömre yada bir ömür kaç mevsimliktir?
Sen, yaşadığım en güzel dört mevsim, yüreğime ekip, göz yaşlarımla beslediğim en büyük sevdasın
Bazen kilometrelerce uzak, bazen aldığım nefes kadar yakınsın
Uzak diyarlardan gelen sesinin merhabasıyla gelir konar yüreğime kelebekler
Engin denizlerin ortasında, yarışır bulurum kendimi
Korkutmaz suların rengi ve derinliği, tıpkı sana duyduğum sevgi gibi
Nice bir zaman sonra, dans ettiğim beyaz köpüklü dalgalar, bilmediğim bir çölün kızgın kumlarına bırakır beni Kervanlarla yolculuk ederken bulurum kendimi Sen neyimsin hala çözemem
Bir an, bir Dua sesi getirir kendime beni
Kurduğum hayal sona erer, gerçeğe dönüşür duygular, sen yoksun , yaşadığım hayal kırıklığıyla, hüzün yine kapımı çalar Gözlerimde dolu misali birikir yaşlar ve sen bilmezsin,
Yüreğime yağmurlar yağar
Yağan yağmurlarla gelen sonbaharda , daracık bir patika yolunda yürür bulurum kendimi Ağaçlar yapraksız kalmış yine, sensiz ben gibi Üzerine basmaya kıyamadığım sarı, kırmızı yaprakların sesleri, alır götürür geçmiş zamanlara beni Düşen bir dal parçasıyla boğazımda düğümlenir tarifsiz duygular ve gözlerimde birikir yaşlar , Yüreğime yeniden yağmurlar yağar
Bir dağ başı yalnızlığı yaşıyor yüreğim Dağ başı yalnızlığı ölümden beter Yumruklarımı sıkıyor, avazım çıktığı kadar bağırıyorum "SENİ ÇOK SEVİYORUM"
Sesimin yankısıyla çığlar düşüyor eteklerime Yollarımda karlar, yollarımda kara yazım var
Gel desem, gelemezsin Gel desen ayaklarımda buzdan prangalar
Gözlerime hapsettiğim yaşlar,
Ve yüreğime yeniden yağmurlar yağar
Mevsimler geliyor ve geçiyor hayatımdan
Bir yarım hep eksikBir yanım hep sensiz kalıyor
Görmüyorsun!
Duymuyorsun!
Yüreğime yağmurlar yağıyor
Yağmurlar yüreğime ağlıyor,

VE SEN HALA NEYİMSİN BİLEMİYORUM

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com